Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 74 926
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • Чукарландия
Благодаря за офертата Vesika! 🤗
От кога издирвам GIVENCHY Dahlia Divin Le Nectar de Parfum Intense на хубава цена, а Collector Edition ми е само в плюс!
Скоростно се регистрирах в Escentual и в GGBG. Поръчах и сега ще чакам! 😂
Идея си нямам какво ще ми поискат от GGBG за ДДС и пр., ама смела, смела - хайде в кюпа!

# 376
  • София
Phoenix_, нищо не са ми искали. Платих само колкото е сумата на ГГБГ за доставка.
BBeLLa, Честит! Много е хубава тази Далия 😍 Имам 50-ца, но още една няма да ми е излишна.

# 377
  • Чукарландия
Благодаря, Vesika! 🌹
Ей така съм от радост: 😜😁🙃🤭🤣🎃(ухилена като тиква, защото няма танцуващо човече😂).

# 378
Аз ползвам услугите на Габиели. Доволна съм.

# 379
Здравейте, включвам се да ви предупредя, че Монталите от parfium.bg са ментакис. Нищо, че пише 100% оригинал…

# 380
  • София
Привет, позитивен отзив от мен за parfium.bg - днес от там ми пристигна тестер 100мл / 109лв на
Montale Oud Tobacco.  Две нескопосани снимки:
Скрит текст:

Идва без типичното калъфче/пауч за Монтал/Мансера, като пръскалото е от тези, които пръскат със скобичката, вплетена в пръскалото. Доволен съм от parfium.bg - бърза доставка, идеално опаковано.

# 381
Здравейте, включвам се да ви предупредя, че Монталите от parfium.bg са ментакис. Нищо, че пише 100% оригинал…

Защо смятате така? Скоро поръчах от тях Honey Aoud и за мен си е оригинален.

# 382
# 383
Здравейте, някой използвал ли е сайта https://skyperfumesbg.com/? Не откривам отзиви никъде.

# 384
  • Стара Загора
Малко оферти за Добро утро Simple Smile

Жасминовия чай е приятен (Либре ЕДТ), но такъв дамаджан не Ща. 😋

Красива опаковка с неособено траен сок, доколкото успях да разбера от коментарите във ФР.

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 07:20 от iv4enceto_91

# 385
код  notino - 10 % за поръчки над 140 лв. и - 15 % за поръчки над 180 лв.
С onlinepromo.bg още 2% кешбек!
Извинявам се за тъпия въпрос, но как се ползва този кешбек?

# 386
https://www.onlinepromo.bg/

# 387
# 388
В Нотино има ли код за 5% в момента?

# 389
код  notino - 10 % за поръчки над 140 лв. и - 15 % за поръчки над 180 лв.
С onlinepromo.bg още 2% кешбек!
Пазаруваш през техния линк и ти се трупа сума в акаунта, в зависимост от това кой сайт какъв процент дава. След някакво време (месец и нещо примерно) , можеш да поискаш изплащане на натрупаната сума по сметка, минимално трябва да имаш 20лв натрупани, за да поискаш превод. Да се има предвид, че понякога кешбек не се признава и натрупва, ако с поръчката се ползват кодове от инфлуенсъри.

Общи условия

Активация на акаунт