Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 75 129
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • Стара Загора
Аз чакам да го пуснат пак.
След като приятелка се объркала и ми взела първия Ла Бел, отново започна дебненето. 😁
А в makeup напоследък сякаш няма особено оферти. Преди често пускаха.

https://makeup.bg/product/569287/?gclid=CjwKCAjw64eJBhAGEiwABr9o … mgCxoCEhUQAvD_BwE

# 466
Благодаря,  момичета Simple Smile
Пуснах тестер в долче. Мразя тестери, но за 15лв 50мл +.

А който търси  50мл, изгодно е в Дъглас с код и в Делириум в момента.

notino

код: beauty22  -22%  до 27.08.2021 г.

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 07:31 от Milen™

# 467
# 468
От днес съм вечен фен на Елинор! ❤️💕 И до сега си бях фен, но те са просто прекрасни. И в частност един мил и отзивчив момък, който прие рекламацията ми днес. И така, тръгнах си от там с... Ani Nishane! Изборът е огромен, не може да пробва човек всичко и да иска, а е толкова жега вътре, че щях да експлоадирам, махайки си с едно мижаво ветрилце. Освен това, аз в парфюмерия получавам традиционната си амнезия и забравям какво искам да пробвам. 😆 Та от малкото неща, които се сетих, че искам да пробвам и от които имаше тестери, си тръгнах с този парфюм. Надявам се изборът ми да не е прибързан.

# 469
Може и някой друг да е писал , но аз пак да кажа, в Notino има 15% отстъпка на Parfums De Marly,  с код pdm115.

# 470
Здравейте, поръчали ли сте / виждали ли сте в някой от сайтовете в чужбина(или от тукашните) Delina exclusif, на по - изгодна цена от тази, която е в момента в Нотино (с кода)?

# 471
  • Sofia
Здравейте, поръчали ли сте / виждали ли сте в някой от сайтовете в чужбина(или от тукашните) Delina exclusif, на по - изгодна цена от тази, която е в момента в Нотино (с кода)?
На мен не ми го хваща. Може би не трябва да имам друго в кошницата 🤔

# 472
Хваща кодът, но е pdm15, а не pdm115.

# 473
Да, хваща и при мен, но се чудя дали това е възможно най - добрата цена, на която се е появявал парфюмът?

# 474
  • Sofia
Цената в Нотино не е мърдала. Ако  пуснат код за ниш 20-30% може да се вземе по-изгодно, но май е веднъж годишно. По други сайтове не съм го срещала по-изгодно, а го следих месеци наред.

# 475
tuali честит Cafe Chantant.
Аз преди малко повече от година пак от Makeup  го взех на същата цена. И мисля, че от тогава до сега изобщо не се беше появявал.
Ето, че търпението наистина се възнаграждава.
Със здраве да си го носиш, тъкмо и сезона му предстои.

Азалия:gift_heart: и на теб честит Ани. Днес от сутринта цялата се бях офъщяла с него и тънех в блаженство  и като те прочетох със сигурност си помислих, че няма как да си сбъркала.
И ти със здраве да си го ползваш.
Дано те радва, колкото и мен.

# 476
Търся Lataffa Mazaaji, не го намирам в български сайтове.

# 477
  • виртуално
втора вечер подред нотино ми трият кошницата, само при мен ли е така?

# 478
Моята не е изтрита, но и няма кой знае какво в нея.

# 479
И моята е пълна, но и при мен няма нищо скандално изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт