Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 75 039
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • вкъщи
Не мога да намеря никъде червения Бушерон, освен естествено в Дъглас.
Ако някой го зърне  в някой сайт, нека ми сигнализира, че ми свърши моят, а го обожавам.

# 571
  • София
Този сайт коментирали ли сте го: https://grazia.bg/ ? Не го намирам на първа страница.

# 572
# 573
# 574
Преди месец - два  го споделих от Delirium  на 110-111 лв. И тук е ок (122.40 лв). Запасих се. Миналата година от постове на Densi се реших на поръчка на сляпо. Благодаря 🌷
https://douglas.bg/tom-ford-noir-pour-femme-conf-36148

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 10:47 от Ellinor*

# 575
При първоначална регистрация в parfimo.bg дава ли някаква промоция? При покупка?
В сайта кога се очакват най-големите намаления? Трябват ми подаръци за Коледните и Новогодишните празници.....Simple Smile

# 576
Току що след дълго (двудневно мислене Laughing ) пуснах поръчка от Make up - Carner Barcelona Tardes. Предполагам повлия ми че марката се коментираше последните дни. Пък и просто трябваше да се възползвам от 10 лв за РД. Цената се получи супер според мен 50 мл - 90 лв. ! Лошото е че на сляпо, въпреки хилядите самообещания да не поръчвам на сляпо:rolling_eyes: Мале стискайте палци да не е поредната греда и да не ходи в размените. Прочетох хубави коментари и тук и във fragrantica ама знам ли....Някой ако може да сподели още някоя хубава дума в другата тема докато очаквам Hands Pray

# 577
Elits@, прекрасен е Tardes, а цената просто без коментар. Не прилича почти на нищо друго, което се носи масово и все пак е много лесен за носене и харесване по мое мнение. Особено, ако харесваш ефирни, цветни, леко бадемови аромати.

# 578
Преди месец - два  го споделих от Delirium  на 110-111 лв. И тук е ок (122.40 лв). Запасих се. Миналата година от постове на Densi се реших на поръчка на сляпо. Благодаря 🌷
https://douglas.bg/tom-ford-noir-pour-femme-conf-36148
и аз благодаря на Денси за нейната статия за ZV - Girls can say everything Flowers Hibiscus
поръчах го на сляпо, много ми харесва Heart Eyes
коя е темите за размените? Имам един на Келвин Клайн - 100 мл. пръснато 3-4 пъти

# 579
# 580
Elits@, прекрасен е Tardes, а цената просто без коментар. Не прилича почти на нищо друго, което се носи масово и все пак е много лесен за носене и харесване по мое мнение. Особено, ако харесваш ефирни, цветни, леко бадемови аромати.

Благодаря tuali за включването. Мисля, че точно твои описания четох назад в парфюмната тема, докато се колебаех дали да поръчам. Чесно казано наистина ми се носи нещо по-ефирно. Принципно харесвам цветни, дървесни и мускусни аромати. Много се колебаех между Tardes и Latin Lover (и двата са на добра цена). В Tardes това което ме смущава е че макар да няма валиния в пирамидата е описан като ванилов в fragrantica Thinking а аз не съм много на ТИ с ваниловите аромати. Колкото до бадема опита ми е само с La Petite Robe Noire Velours Guerlain, който обожавам меко-казано. Едва ли си приличат двата парфюма обаче Simple Smile. Еми каквото стане или ще ям дървото пак Simple Smile или ще любов. Мерси още веднъж!

# 581
  • Стара Загора
Здравейте ! Има ли от къде , в София , да си взема парфюм на Roja Parfums ? По специално ме интересува    Enigma Essence de Parfum .

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 13:07 от meri 123

# 582
meri 123 има в магазин  Campomarzio70   на площад Св. Неделя  се намира

Това са новите версии Есенс по 100 мл. , с по-слаба концентрация и съответно по-ниски цени.
Денси от темата може за тях по-обстойно да ти разкаже.
Аз за мен съм решила, че искам само версиите парфюм, дори парфюмите води не пожелах да придобия.
Но за съжаление ще останат само тези по-леки варианти да се зареждат вече в магазина, така каза консултантката.
Но поне като запознанство с аромата  пак е нещо.

# 583
# 584
Кристала от Парфимо, тестер с капачка ли е? Ще е поръчка насляпо за подарък …..

Общи условия

Активация на акаунт