Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 75 043
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Mon Guerlain Florale и intense свършиха Simple Smile

# 556
И Sparkling Bouquet също....Joy
Този път успях да се включа, откога го преследвам.

# 557
Поръчах тетстер на Герленската нектарена рокля. Имам и харесвам първообраза, надявам се и този да ми допадне. Ако някой го е поръчвал от parfimo.bg, може ли да ми каже дали идва с капачка?

# 558
Много тестери La belle le parfume JPG в Парфимо. За който го е изпуснал, действайте!
За 3 мин - от над 10 до 3-5....

# 559
  • Стара Загора
Грабнах го Ла бел. 🙂
След като пуснах, видях това и се обадих да допълня. Не съм го виждала на такава цена. Thank you next не е зле също, 48 лв за 30 мл. Но на мен Dolce Garden ми харесва повече.

Заредили са някакви нови за мен Tropics на Т. Хилфигер дамски и мъжки. Дамския казват, че е много близък до Alien. Цената е около 35 лв.

# 560
и аз това се чудех, едно време май го носех, но хич не помня дали толкова ми харесваше Flushed

# 561
  • Стара Загора
Ако обичате бели цветя с леко металически вайб, ще ви хареса. Аз съм писала за него преди, че за мен струва много повече като аромат. Класно и скъпо звучене, но знаете е до кожа.

# 562
# 563

чаках го да се появи, на май се отказах от поръчка

# 564
# 565
Имам мейл от Parfumi-shop.net за намаление на някои нови и намалени парфюми + код за -6% - SUMMER .

# 566
  • Стара Загора
Montblanc Signature 90 ml тестер за 68 лв
Lancome La vie est belle 50 ml тестер за 78 лв. Мисля че и двете си струват. Има още от комплектите на Moroccanoil за светли коси за 13 лв.

# 567
Набелязала съм си поне пет неща в Парфимо, но героически успявам да се въздържа. Накрая ще ме провалите

# 568
И аз се опитва да се въздържа, но Есенс ми е на привършване. Последно преди около 2 г 160 лв е излизал, споделяли сме в темата оферти от Парфимо. Ок ми се струва цената, но досега тестер на Chanel не съм имала.   Бяха над 10 броя и  2 та вида, дано свършат преди да съм купила Simple Smile)
http://www.parfimo.bg/chanel-gabrielle/

# 569
  • София
CHRISTIAN AUDIGIER ED HARDY HEARTS & DAGGERS - 100 ml/38 лв.

https://www.parfimo.bg/christian-audigier-ed-hardy-hearts-dagger … m-za-jeni-100-ml/

Общи условия

Активация на акаунт