Гледах ... ! Хареса ми! Препоръчвам го! - II

• 64 499
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Цитат
СРЕЩУ СТЕНАТА!
уникален филм

как се казва на английски  newsm78 ,плийййййззз

# 586
Цитат
СРЕЩУ СТЕНАТА!
уникален филм

Gegen die Wand

на немски

# 587
Цитат
СРЕЩУ СТЕНАТА!
уникален филм

Gegen die Wand

на немски
Великолепен филм! 

# 588
Нещо ме е ударило на старо кино Simple Smile
Спомняте ли си "Пармският манастир" ( The Charterhouse of Parme/ Le CHartreuse de Parme) и Жерар Филип, в който като съвсем малко лапе бях влюбена дори  Embarassed Laughing Simple Smile Като бях малка сигурно 100 пъти съм го гледала Simple Smile Много харесвам Стендал, а това беше чудесна екранизация ( макар не съвсем по книгата). Чудя се ако си го взема да го гледам пак дали ще ми хареса толкова, колкото преди Simple Smile или да не си развалям детските спомени Simple Smile
Имате ли и вие такива филми, които предпочитате да запазите в спомените си, вместо да гледате отново?
Ооо, спомням си го този филм.  Laughing И как ревах само с Жерар Филип, гледай ти, имали сме си обща детска любов.
На въпроса ти - не знам. Аз рискувах така с "Москва не вярва на сълзи" преди няколко месеца. Издържах филма има-няма десет минути.  Crazy
А за старо кино и аз си мисля напоследък. Ето на, пригледа ми се пак "Нощите на Кабирия" на Фелини.

# 589
Ооо, спомням си го този филм.  Laughing И как ревах само с Жерар Филип, гледай ти, имали сме си обща детска любов.
На въпроса ти - не знам. Аз рискувах така с "Москва не вярва на сълзи" преди няколко месеца. Издържах филма има-няма десет минути.  Crazy
А за старо кино и аз си мисля напоследък. Ето на, пригледа ми се пак "Нощите на Кабирия" на Фелини.

Ама моля ти се  и "Фанфан Лалето " Wink А филмите на Фелини са ми направо мехлем за душата.... Толкова много от тях си спомням, но заглавията не ги знам  Sad Бях много малка и ако ме питаш мога да ти ги разкажа, ама заглавия  ooooh!

# 590

Ама моля ти се  и "Фанфан Лалето " Wink А филмите на Фелини са ми направо мехлем за душата.... Толкова много от тях си спомням, но заглавията не ги знам  Sad Бях много малка и ако ме питаш мога да ти ги разкажа, ама заглавия  ooooh!
Че как! Мога ли "Фанфан Лалето" да не си спомням!  Пък Жан Маре как го обичах  Heart Eyes, изобщо, голяма любовчийка бях като малка, що така после нещо се изметнах  Laughing.
Даже тъкмо си мислех, че "Фанфан Лалето" става повече за проба на старите чувства. Там избиваше на екшън най-вече, и да загубиш, няма сякаш да ти е толкова ранена душата.

# 591
Някой гледал ли е Love& Death на Ууди Алън? Много стар е, но се чудех дали някой ме може да ми каже дали си струва да се гледа?

http://www.torrentz.com/3e730e788c0a88a6d747a640b161e27ab0db0ff2...ако харесваш Ани Хол и Слийпър,ще харесаш и този.Може би,не повече от предните два(поне за мен беше така).Малко философии,малко пародийка на руски новели...гледай за обща култура,ако не бива,офф тв-то,и това е:)))))

# 592
  • Ямбол
Messages 2007 - Съобщения - криминален.

# 593
а какво е мнението ви за ''Демонът в Емили Роуз'' , само мен ли ме е страх ...въздеиства ми ужасно или има и други, че от познатите ми никой не го е харесал?

# 594
Цитат
СРЕЩУ СТЕНАТА!
уникален филм
Gegen die Wand
на немски

Много добър филм  Peace Head-on  е английското заглавие

http://www.imdb.com/title/tt0347048/

# 595
# 596
# 597
# 598
Хей, обаждайте се, ако/когато попаднете на Promise me this (Zavet ) на Кустурица.

# 599
Бях писала преди време в темата,че много силно ме е впечаплили филмът "Сблъсъци".Ще го дават тази събота от 22.30 часа по БТВ.Препоръчвам го на всички.

Общи условия

Активация на акаунт