Гледах ... ! Хареса ми! Препоръчвам го! - II

• 64 499
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Днес гледах The Premonition Human и Trafficking. Жестоки филми. Благодаря ви!

# 571
  • Варна
гледах Шрек 3 - хареса ми , смешен е  Laughing

за да сваляш с Флаш Гет от десния бутон на мишката кликаш на Download using Flash Get Peace

# 572
Хареса ми перуанският филм "Madeinusa"

http://www.imdb.com/title/tt0476298/

В епоха, когато етно-носталгията по разни пищни и страстни общностни традиции става сама по себе си традиция, е хубаво някой да ти хвърли кофа студена вода и да те освести. Така поне ще оживееш.

# 573
филмчето е от преди 12г.но е от тези комедии по които изпитвам носталгия....A NIGHT AT ROXBURY
http://www.DMCA-removal-from-Google//details.php?id=52931

# 574
Цитат
Premonition
Пуснах си го по-рано днес, но ми се наложи да изляза и не го догледах.
Стигнах до момента, когато Сандра завари мъжът си в кунята на сутринта - жив. Брех, мамка му и прасе  Rolling Eyes Да го доглеждам ли изобщо, струва ли си?

# 575
струва си  гледай го дано ти хареса на мен ми хареса няма да казвам нищо друго за да си се насладиш на филма Peace
 Ние ще гледаме Мр. Брукс дове4ера и ще докладвам после Peace

# 576
Добре  Simple Smile

# 577
Нещо ме е ударило на старо кино Simple Smile
Спомняте ли си "Пармският манастир" ( The Charterhouse of Parme/ Le CHartreuse de Parme) и Жерар Филип, в който като съвсем малко лапе бях влюбена дори  Embarassed Laughing Simple Smile Като бях малка сигурно 100 пъти съм го гледала Simple Smile Много харесвам Стендал, а това беше чудесна екранизация ( макар не съвсем по книгата). Чудя се ако си го взема да го гледам пак дали ще ми хареса толкова, колкото преди Simple Smile или да не си развалям детските спомени Simple Smile
Имате ли и вие такива филми, които предпочитате да запазите в спомените си, вместо да гледате отново?

# 578
Аз го направих с АЛФ- вярно 4е не е като преди но този беше по-смешен като 4е ли по-добре схващах майтапите и не беше дублиран незнам дали от това 4е сам пораснала или 4е са ми по-близки като култура . аз бих гледала филми от детството....... newsm10

# 579
Цитат
Premonition
Пуснах си го по-рано днес, но ми се наложи да изляза и не го догледах.
Стигнах до момента, когато Сандра завари мъжът си в кунята на сутринта - жив. Брех, мамка му и прасе  Rolling Eyes Да го доглеждам ли изобщо, струва ли си?

MM do mnogo gotin moment si stihnala, kak ti dawa syrce da se zamislish. Gledaj, gledaj!

# 580
Ми, догледах го.
На който му е писано да се удави, няма да се обеси. Туй то.

# 581
Да ви питам за един филмС Джулиан Мур е.В него се разказва как и отвличат детето-изчезва.Участва този актиор от спешното с очилата- Антъни Едуардс.Знае ли някой как се казва този филм.
Калпазанке в ребе ми е надеждата!
The Forgotten
Мерси!

# 582
СРЕЩУ СТЕНАТА!
уникален филм

# 583
Имате ли и вие такива филми, които предпочитате да запазите в спомените си, вместо да гледате отново?
Аз като малка гледах 'Терминатор'-а заради Джон Конър. От доста дълго нито едното ме впечатлява, нито Фърлонг го вдига, както Джон Конър  Mr. Green
Имам и други такива филми. Доста. Гледам ги и се чудя, кое ме е подтикнало да ги потърся отново след толкова години.

# 584
  • Sofia
Знам, че не е правилно но моля ви къде мога да гледам късните новини на НОВА тв?

Общи условия

Активация на акаунт