Гледах ... ! Хареса ми! Препоръчвам го! - II

• 64 499
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Гледах го,Калина:))) всичко дето е от тая мижатурка Mr. Green гледам:))))) ("Мелинда и Мелинда" гледа ли?).

# 541
Гледах го,КалинаSimple Smile)) всичко дето е от тая мижатурка Mr. Green гледамSimple Smile)))) ("Мелинда и Мелинда" гледа ли?).

Не мога да го открия!

Поправка - една буква съм изяла в заглавието, намерих го, вече го тегля!

# 542
Най-после намерих време да изгледам "Scoop"-доволна останах.Уди си е...Уди:)))
    Да попитам,Chanel ,кое те прави квалифициран за регистрация в сайта? Отказват ми такава...
За wordbg ли говориш?Учудвам се,регистрацията е свободна.Да не би да имат лимит и той да е изчерпан?

# 543

Много ми хареса и на мен.

Breaking and Entering (2006)

Освен Джъд Лоу участват Джулиет Бинош, Робин Райт Пен, един нов мой любимец - Martin Freeman и един 17 годишен келеш, в когото има доста хляб - Rafi Gavron

Пуснах го да се тегли. Отдавна ме се гледа нещо подобно, а и Жулиет Бинош ми е любима актриса.
  bouquet
Момичета, аз си свалих филма, но е без субтитри  Rolling Eyes
Филмът има субтитри.Ето ги тук:http://DMCA-removal-from-Google/index.php?

# 544
  • София
днес гледах и много ми хареса филма Premonition със Сандра Бълок. който обича да бъде държан до последно на нокти - това е филма. мистериозен, драматичен и с края си някак си те кара да се замислиш...

# 545
днес гледах и много ми хареса филма Premonition със Сандра Бълок. който обича да бъде държан до последно на нокти - това е филма. мистериозен, драматичен и с края си някак си те кара да се замислиш...

мерси!
много харесвам Сандра, ще го гледам още днес
само да го пусна да се дърпа Simple Smile

п.с. дръпнах го, почвам да гледам  Mr. Green

Последна редакция: нд, 27 май 2007, 21:24 от Марчето

# 546

мерси!
много харесвам Сандра, ще го гледам още днес
само да го пусна да се дърпа Simple Smile

п.с. дръпнах го, почвам да гледам  Mr. Green

Маро, не обичам да се стряскам. Докладвай ми, пажалуйста, как е работата, да знам дали да го гледам посред бял ден или може и по тъмна доба.

# 547
Може и по тъмна доба. Не е страшен филма, просто е мистериозен.
На мен ми допадна много Simple Smile

# 548
Аз да си кажа за braking and enterig, гледах го снощи, но така и не можах да сложа пустите титри, уж ги има, но така и не тръгнаха, което направи филма още по- хубав и близък за мен!
Хареса ми! Доказателство, че  добрата актьорска игра вдига и най-шитестия сценарий.

# 549
Трафик на хора,много ми хареса!

# 550
Premonition не ми хареса. Очаквах повече от Сандрето, а и като замисъл - има далеч-далеч по-добре реализирани филми от този. Human Trafficking е един наистина добър филм!
Тези дни изгледах Derailed с Дженифър Анистън и Клайв Оуен - добър и интригуващ трилър. Добро впечатление ми направи и филмът Bobby - страхотен актьорски състав и малко по-различен поглед върху убийството на Боби Кенеди.

# 551
За wordbg ли говориш?Учудвам се,регистрацията е свободна.Да не би да имат лимит и той да е изчерпан?
За него,да.Направих пореден опит преди малко-тц,не стана...отказвам се:)

# 552
Ох, пуснах Трафик на хора да се тегли от Арената, ама нещо никой не сийдва и  не става  Sad
HELP  Praynig

# 553
Изгледах го 'Взлом'. Хареса ми. Ебати, тоя Джъд Лоу ( никога не съм го приемала насериозно ) играе така нежно и обичливо, че е възможно да го мислиш после. Ако имам такъв за мъж, ще го умраля за два дни, сигурно.
Попрегледах и First born. Шитня. А харесвах Лиз Шу.

# 554
  • Paris
Какво ще кажете за The city of God? Доста брутален, но пък истински.

Общи условия

Активация на акаунт