Гледах ... ! Хареса ми! Препоръчвам го! - II

• 64 499
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
О, да, Cidade de Deus. Един от най-динамичните и реалистични филми, които съм гледала. Бях писала за него в старата тема. Да се гледа.

# 556
Какво ще кажете за The city of God? Доста брутален, но пък истински.

Да, в действителност доста брутален............бях тръгнала да пиша, но се усещам ,че ще ми е просто  невъзможно....този филм може само да се съпреживее, не и да се разкаже ....

# 557
Добър филм за пътя на отмъщението - Seraphim Falls.
Не е "Оскаров", но определено не считам 115-те минути за загубено време.

# 558
Ако имаш някой приятел с Netflix, там го има.  Simple Smile
Имам-имам, ще взема да се сетя да му се обадя, и аз за Netflix си мислех  Simple Smile. Ние иначе от библиотеката вземаме и засега рядко налитам на липси, затова така се изненадах.
bluevelvet, ако още го дават Black Book около нас, се надявам да мога да се отскубна да го гледам, много хубаво изглеждаше на рекламата. Иначе ще го чакам на DVD, аз съм търпелива.  Simple Smile
Благодаря за линка   bouquet .

# 559
Сетих се за още 2 готини филма: "Trans America" - драмо-комедия с едната мацка от "Отчаяни съпруги" и  "In America" с няколко номинации за "Оскар".

# 560
Някой гледал ли е Love& Death на Ууди Алън? Много стар е, но се чудех дали някой ме може да ми каже дали си струва да се гледа?

# 561
  • София
А някой гледа ли вече Карибските пирати?

# 562

А някой гледа ли вече Карибските пирати?
Az go gledah na premierata minalata sedmica, dosta beshe pishten, no kakto spomenah po-rano istoriqta ima nqkoi nedomlavki, za vseki slu4ai si struva i imai v predvid 4e e blizo 3 4asa.

# 563
  • София
Попадна ми ново заглавие с Джордж Клуни The Good German, пише, че е черно-бял, сюжет:
Американски журналист се забърква в мистериозно убийство, когато се завръща в следвоенен Берлин, за да търси своя стара любовница...
Изглежда интригуващ, някой гледа ли го вече?

# 564

Много ми хареса и на мен.

Breaking and Entering (2006)

Освен Джъд Лоу участват Джулиет Бинош, Робин Райт Пен, един нов мой любимец - Martin Freeman и един 17 годишен келеш, в когото има доста хляб - Rafi Gavron

Пуснах го да се тегли. Отдавна ме се гледа нещо подобно, а и Жулиет Бинош ми е любима актриса.

Много ви благодаря за линка.. Много ми хареса филма.
И имах еротичен сън с Джъд Лоу Embarassed

# 565
  • Варна
ще гледам Карибски пирати 3 и Шрек 3, после ще докладвам  Peace

# 566
Някой от вас тегли ли с флашгет? Бихте ли обяснили как да свалям филми с тази програма Praynig

# 567
Да ви питам за един филмС Джулиан Мур е.В него се разказва как и отвличат детето-изчезва.Участва този актиор от спешното с очилата- Антъни Едуардс.Знае ли някой как се казва този филм.
Калпазанке в ребе ми е надеждата!

# 568
Да ви питам за един филмС Джулиан Мур е.В него се разказва как и отвличат детето-изчезва.Участва този актиор от спешното с очилата- Антъни Едуардс.Знае ли някой как се казва този филм.
Калпазанке в ребе ми е надеждата!
The Forgotten

# 569
Гледах Карибски пирати 3 и ми хареса.Добър е както първите две части.

Общи условия

Активация на акаунт