Гледах ... ! Хареса ми! Препоръчвам го! - II

• 64 499
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Имам навика да си раздавам филмите и после да забравям на кого. А след това не е*ават да ми ги връщат. Захванах се да си възстановя любимите филми, които не откривам у дома, а държа да имам. Ударих на камък обаче с титрите на Nuovo cinema Paradiso - 1cd ver. Помагайте, ако имате нещо под ръка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Edit: титрите са намерени.

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 17:59 от калпазанка

# 601
Калпазански, да разбирам ли, че си проверила в замунда и дата??

Май открих един Завет... тр да видя какво е точно.

# 602
Ами да. Проверила съм я.
Я виж там, каквото е. Дано да е.

# 603
  • Пловдив
Имам навика да си раздавам филмите и после да забравям на кого. А след това не е*ават да ми ги връщат. Захванах се да си възстановя любимите филми, които не откривам у дома, а държа да имам. Ударих на камък обаче с титрите на Nuovo cinema Paradiso - 1cd ver. Помагайте, ако имате нещо под ръка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Edit: титрите са намерени.

Преди седмица филма ми се отваряше, сега не иска Sad Пробвай да видиш дали ще се отвори и на теб   http://wrzru.com/movies/info.php?id=1907

# 604
Някой гледал ли е новия Шрек?Впечатления?

Малко офф-че:калпазанка, знаеш ли колко взиране трябваше да му ударя в подписа ти, за да разчета всички групи?Много за кратко се задържат беее.Нарочно ли е?
 Laughing

# 605
  • Smallville
Някой гледал ли е новия Шрек?Впечатления?
Аз,не е лош,но първия Шрек си остава най хубав Thinking

# 606
Няма спор- първият Шрек е култов-няма друг филм,който да не ми омръзва да гледам отново и отново..

# 607
Искам да знам от кой сезон и как се казва серията на Приятели, в която Рос си избели зъбите толкова много, че блестяха като електрически крушки, и реши да си изкара срещата на тъмно, но те осветяваха цялата стая?

Помня само колко се смях и искам да я изгледам пак, за да видя наистина ли е толкова смешна серията.

# 608
Гледах Проклятието на златното цвете. Хареса ми.
Шрек 3 ми беше досадничък.

# 609
Намерих си вече и филма и титрите.
Благодаря  Simple Smile
Малко офф-че:калпазанка...Нарочно ли е?
Не е нарочно, но ме мързи да нагласям tween-а  Simple Smile

# 610
Искам да знам от кой сезон и как се казва серията на Приятели, в която Рос си избели зъбите толкова много, че блестяха като електрически крушки, и реши да си изкара срещата на тъмно, но те осветяваха цялата стая?

Помня само колко се смях и искам да я изгледам пак, за да видя наистина ли е толкова смешна серията.

friends - 06x08 - tow ross teeth
http://www.data.bg/f.php?fid=337155

Последна редакция: чт, 07 юни 2007, 09:07 от Марчето

# 611
"Лабиринтът на Пан" хареса ли на някого? На мене много!

# 612
На мен също Peace

# 613
Някой гледа ли вече Next

Малко съм със смесени чувства за финала, но иначе не е никак лош, хареса ми Simple Smile

# 614

Общи условия

Активация на акаунт