Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 119
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 080
Мерси,аз реших че това са условията за играта и хич не проверих там. Някак съм ги активирала без да разбера Grinning

# 1 081
Аз днес съвсем случайно направих 25,50 и вече имам регистрирано участие. До края на играта може да станат 5. Клечките им за уши са в много приятни кутийки. Взех си и маслото за тяло на Силен с какао, цветоулавящите кърпички и общи взето  нехранителни неща. От храната плодовата извара, камембер и зърнесто сирене. Бях отишла само за кърпичките:)

# 1 082
Аз точно кърпичките забравих...😆
Мнения за шкафа за баня с огледални врати? Тежка беше кутията...🙄
И да споделя, че съм доволна от парната четка от 35 лв- направо е звяр 😅, преди около 2 месеца я купих. 🙂
Доволна съм и от замразените вишни.
Не съм доволна, че забелязвам поскъпване- малките пити кашкавал от 2,99 на 3,29 лв, кефирът с 10 ст нагоре и други такива- малки увеличения, но пък на много артикули...
Ще отлистват ли кремообразната извара? Подозрително малко опаковки имаше онзи ден...и още нещо се с зачудих ще го отлистват ли, но не се сещам сега кой беше продуктът...

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 00:34 от dolce miele

# 1 083
Кремообразната извара едва я намерих онзи ден,навряна в едно кьошенце и десетина кофички имаше само.
Цветоулавящи кърпички забравих и аз,но взех сладолед черен шоколад .

# 1 084
Долче. 🤗 Няма те от рождения ти ден...мисля. 😉

Може ли параметри на парната ти четка, може и на л.с.? Искам да я сравня с моята от Лидл, дали е същата или е ъпгрейдната. Моята е от преди около 2 години.

# 1 085
Соул, от кутията:

Повече от месец се мръщя на всяко поскъпване което забелязвам в магазина, но не стигам до темата да се оплача. Най-много се издразних на поскъпването на малките животински сметани 30% ...😐

# 1 086
Приятно разглеждане на новата брошура:

https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-23-08-do-29-08-broshura/view/flyer/page/1

# 1 087
Долче, благодаря! Подобрена версия е твоята - има бутон за фиксиране на парата и е 1300, моята е 1100. Като дизайн също е различна. Аз и от моята съм доволна, а пък твоята е още по-по. 😎 Радвай й се. И май свалиха и цената. Моята я взех много скъпа.

Феникс, благодаря за брошурата, гмурвам се за лека нощ. 😴

# 1 088
Соул, ами...радвам и' се 😁 Определено. Някой тук хвалеше мъжа си как гладел с тази парна четка и реших да я пробвам 😃 Идеална е за бързо гладене на проблемни дрехи или на посмачкани в гардероба.

# 1 089
Да. А за някои мои дрехи тази четка им е единствения шанс да видят гладене.

# 1 090
  • Велико Търново
Страхотна нова брошура! Ще купя едни фулмастрери за 1.99 и край! Дори и за тях може да не се разходя Simple Smile

# 1 091
Соул, ако трябва да съм честна, предпочитам да простирам така, че да гладя възможно най-малко. 😁 Но за някои дрехи се налага, няма как...Също ми е незаменима при гладене на материи върху които от обикновената ютия от топлината остава нещо като по-тъмен слой там където е минато с ютията...

# 1 092
Ааа, може да изпращаш към Skk007, ако офертата е още валидна, тя каза, че обича да глади. 🤪

# 1 093
Ха ха 😅 Тя май искаше по една ютия в стая- парна четка не знам дали иска 😃
Благодаря за новата брошура, няма да ми е излишно ако нищо не харесам 😅

# 1 094
  • София
И отново нищичко не ми хареса... Доволна съм иначе.

Общи условия

Активация на акаунт