Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 118
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 140
На мен ми излязоха за активиране две участия ( за малко да бъдат 3, но никак не ги смятам и догаждам), като затворих самата карта (qr кода) ми се появи като съобщение в приложението на екран.
Сметаната не беше добре да се замразява, ако не се използва цялото количество, нали (че си правя разчет в каква рецепта да я приложа и количествата съответно)?

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 12:55 от fenyx

# 1 141
А от кога са тези подаръци за РД? Моят беше март,но не ме отразиха  Grinning

# 1 142
Не помня точно, но май от това лято започнаха да ги споменават хората.

# 1 143
И аз за малко с 3 регистрации днес, но също не ги смятам, сметката беше 74,80. Simple Smile

Взех последните две рендета острилка за подарък. С Lidl+ само пушен кашкавал и от филетата скумрия. От скреч картата ми се паднаха какаовите трюфели за 1,79 лв.

# 1 144
С трюфели и мен ме зарадваха вчера Heart Eyes често си ги купувам,та този път  ще си ползвам купона. Останалите неща ,които ми се падат от скреча почти никога не са нещо,което купувам

# 1 145
Тези трюфелни бонбони също ги харесвам, дано им запазят качеството, а моят скреч днес е печеливш -за 1 ст.:
Скрит текст:

Взела съм също едни трюфелни бонбони с отстъпка от скреч, те се имаха на по-предишно пазаруване.

# 1 146
Стига да ги има. Наскоро имах сокче за 1 ст, но на рафта точно тези сокчета липсваха. Бях напазарувала други неща и не ми се разправяше да търся служител...

# 1 147
Аз вчера направих 48 лв и точно преди да си добра дебитната карта го помолих да взема още нещо , за да станат 50 лв . Служителят беше усложлив

# 1 148
Някой беше споменал за email на Милена Драгийска на който може да пишем оплакване, но не го откривам тук.

# 1 149
А, на мен даже на каса първо ми казаха 75 лв, после след някаква отстъпка станаха 73 и нещо, но никак и не съм се занимавала да допълвам, ами директно платих, то все тая , и едно участие стига, ако имаш късмет- “Роди ме мамо с късмета, пък …” (не че гоня някакъв такъв де).
Скрит текст:
Затова не ми се разправяше и да си търся права и да се занимавам с пропуснатите участия от понеделник, заради старт бутона, но за протокола да кажа- не са активирани служебно, който има да си търси такива и държи на тях- трябва да им пише

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 13:58 от fenyx

# 1 150
Има някакви доста дребни дини от намалените от днес. Някой взе ли такава, дали са зрели и сладки малките?

# 1 151
  • Mostly in my mind
Разочарована съм, че няма от дебелите скицници А4 формат.

# 1 152
  • Пловдив
Здравейте, от скоро имам коте, дали са хубави храната и котешката тоалетна в Лидл, другата седмица ще са с до 30% намаление Simple Smile

# 1 153
Леми, на мен си ми пишеше на рождения ми ден "Честит рожден ден,......!", но купон нямаше по повода. Странно ми беше, защото мисля, че някой точно преди рождения ми ден се беше похвалил с купон. Имаше тук обсъждане даже, че може някои хора да не са си въвели пола или датата и затова да не получават купон. Но щом пише "ЧРД" плюс името, значи няма как да не съм въвела точно тези данни ☺ Нищо де, навръх имения ми ден от скреч картата ми се паднаха браунита на половин цена, а 2 дни по-късно отново, та си ги взех и почерпих 😁
Да попитам нещо- ако сме спечелили нещо от скреча, има ли някакво ограничение колко продукта от скреч карта можем да вземем при едно пазаруване? 🤔 Примерно, ако ми се паднат сок, брауни, гел за ръце...мога ли да ги взема наведнъж или тогава ще ми отчете намалението само за единия продукт, а другите ще са на редовната цена? 🙂

# 1 154
Аз приложението не ползвам, пазарим заедно или само съпруга ми, но и той наскоро имаше РД и получи бонбони като подарък.
От новата брошура си набелязах хубави дрешки за деца. А днес мъжО ще зареди със сладоледи,че намаляха във фризера ни.

Общи условия

Активация на акаунт