Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 892
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 120
Намирате ли още от пуешките кренвирши на промоция?

В петък взех две опаковки.

# 121
Аз не съм добре 😀! Отидох сутринта само за малки бурканчета и капачки, че са на промоция. И се завърнах с две тежки пълни торби. Първо ме зарибихте с халапеньото (аз по принцип не оглеждам плодовете и зеленчуците, купувам от квартални зеленчукарници)
Оказа се, че има и рибки, а миналогодишните буркани свършиха. Взех и шарен патладжан. След това, случайно минавайки покрай месото, виждам единствен заек, намален и в годност до четвъртък. За него добавих заквасена сметана, топено сирене и кралски печурки. Трябва да се яде готвено, така дали заек или нещо друго, ще работи печката. Но сега вечерта с пещта в къщи ще трябва да опукам рибките на грил тигана и да варя марината за халапеньото😢. Дано не припадна от горещината.
Ама пуста лакомия...
А, добавям и два винени оцета на промоция..

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 14:42 от Недоволна

# 122
Тете, аз купих два часовника по обяд. Единия е бежаво-кафяв, странен цвят каишка и такъв цвят му е циферблата, с една метална гривна (нея няма да нося) даже сега си го сложих. На мен ми харесва.
 Той е по-голям обаче в диаметър. Другият е черният , той е по-малък (не е малък, но спрямо първия е) На мен ми харесаха и двата много, та ги взех и двата. Само тези два модела имаше обаче и не бяха много бройки.

В Лидъл срещу халите,  и ЦУМ (не помня улици значи, сещате се) та там имаше запалките дето търсехте и ги е нямало, много имаше. Взех си изтърбушвател на чушки аз, ама след 3 пъти обикаляне попадах на един хубав младеж, дето ни подреди по ред и почна да ни развежда според исканата стока да си я намерим)) Моето било до бурканите на входа.

Купих си къси гащи , дънкови , модела дето е рошав на крачола (не подгънатия) и има някаква шарка отстрани. Много ми харесва, стои ми добре, сега...това според мен де...

Имаше шевни машини 5-6 бройки, имаше това за въртене с краката уреда (преди колко съм го търсила...) и други неща много имаше , сега се не сещам. Шивашки неща много и най-различни, ама за сутиен не видях специално.
Мда имаше и робот май 2-3 бяха в кутии. Хубави панталони дълги, летни за мъже имаше.(според мен)

Взех и оцет на Родна стряха, винен и ябълков -намалени.

# 123
Аз си взех черния часовник. Харесва ми.

# 124
Извинявам се, ако вече е коментирано. Някой дали има впечатления от парочистачката на Веледа? Трябва ми за ламинат и стълбище от естествен камък, не силно замърсени, но искам да заместя мопа и постоянното пране на парцали и стирки? Ще съм благидарна за отзив Flowers Hibiscus

# 125
Дали някой е виждал останали в София, случайно, от къмпинг столовете от преди месец?

# 126
И да попитам има ли хубав шампоан против пърхот в лидл?
Аз съм много доволна от този в скритата снимка (от нета е). Вече май опаковката изглежда съвсем малко по-различно, но ще го намериш лесно. Simple Smile
Скрит текст:

# 127
  • На изток от Ада
Извинявам се, ако вече е коментирано. Някой дали има впечатления от парочистачката на Веледа? Трябва ми за ламинат и стълбище от естествен камък, не силно замърсени, но искам да заместя мопа и постоянното пране на парцали и стирки? Ще съм благидарна за отзив Flowers Hibiscus
В предните страници писаха, разгледай. Добра била. Аз видях същата в Кауфланд  преди време доста по - евтина, 89 лв, разгледах я тя била с 2 микрофибърни подложки.

# 128
Някой купувал ли е от натрошеното сирене в кутии по 2 кг, много ли е наситнено и как е на сол?
Става ли за баница?

# 129
  • Майничка
Някой купувал ли е от натрошеното сирене в кутии по 2 кг, много ли е наситнено и как е на сол?
Става ли за баница?
Соленичко е, за баница ми е екстра (аз слагам само сирене за плънка, без яйце), но е множко като количество, направо си е за 4 баници.

# 130
  • Пловдив
Някой с отзив за гръцкия зехтин ? Маслините каламата джъмбо в буркан са страхотни
Добър е. Въпреки пласмасовата бутилка.
има и един за 7,99 в кръгла опаковка...не е пластмасова.

# 131
  • София, България
Забелязах в няколко магазина, че са пуснали сладолед на клечка с фъстъци и карамел. Няма цели парчета, но вкусът му е много изтънчен и не бие на захар само. Карамелът допълва

# 132
О, Боже мой!
Бях убедена, че панталоните дънковите са от четвъртък...
Прецаках се.

# 133
Взела съм предния понеделник без да огледам айвър в тумбестите буркани с хартиика отгоре като го отворих разхерметизиран и хартииката ми е попречила да видя че мухлясал отгоре ама нали е скъп изхвърлих само половината избърсах със салфетка горната част на буркана и пак го ядохме ама пиша да го поглеждате дали не е мухлясал под хартията
  И при мен същото се получи Confused

# 134
  • Пловдив
Аз пък се отказах от половината неща, които ми бяха в списъка, само като им погледнах състава Simple Smile - не взех карамелени бонбони Фъдж и соленки Снак дей - голям процент масло в състава им, палмова мазнина и тн. Взех обаче една кутия английски сладолед и лимонови кексчета от скреча - нарочно не им погледнах състава, че щях да си тръгна без нищо Relaxed, пък много обичам лимонови кексчета. Smile Взех също два натурални шоколада и основното, заради което отидох - маслини и лютеница Фрешона, както и киви.
В четвъртък мисля пак да отида заради гръцките нещица.
Днес отидох сутринта в около 9 ч. , че уж е по-спокойно и ненаселено, обаче голяма блъсканица и тъпканица в целия магазин.

Общи условия

Активация на акаунт