Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 810
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 335
Някой има ли отзиви как се държи при употреба шкафчето за баня с огледални врати? Най-вече как е след пара (от топла вода), издържа ли и на влага?

# 1 336
  • На изток от Ада
Четейки зза кантучините реших да ги отворя. Ами твърдички са, да. Но иначе ги харесах на вкус. Взех с бадем, нямаше от другите.

# 1 337
Как да активирам участията...?
Имаме 99 лв. сметка, изписва 3 участия, но не ми е активен бутона/полето ??

# 1 338
Еха...забравих да прибера трюфел бонбоните в хладилника...и от "скупчени на топка" онзи ден вечерта...вчера се оказаха в състояние като...течен шоколад...с лъжичка да се ядат (вкъщи само така ги изядоха, с ръце беше невъзможно да се вземе "бонбон"). Точно като "а*ита" си бяха 😆 Това на стайна температура, в стая където почти не пече, на сянка...

# 1 339
Аз за първи път купувах от тях зимата със старта на Лидл+  и въпреки че вкъщи не е много топло си бяха меки Grinning

# 1 340
Някой от Бургас ,да знае къде има останали кантучуни???В лидъл до автогарата -няма!
В Лидл в кв. Славейков има няколко кашона, сега идвам от там.
[/quot
В Галерия  ,или до ВХТИ
До ВХТИ

# 1 341
Кауфланд определено докарват по-ниски цени от Лидл на много неща. Имат и вечерни разпродажби на плодове, зеленчуци и печива. А някои продукти, които при Лидл са по брошура и съм ги чакала, там са редовен асортимент.

Т-Маркет дават карта за пазаруване от магазина срещу заплащане (?!). Да, 1 лев, но нещо ненормално ми идва.

# 1 342
Соул, така е. Т-маркет винаги са имали карти "Благодаря", в началото безплатни, сега са нови по 1 лв. безсрочно. Който има старите си ги ползва, моята се изтърка та имам и от новите. Обаче Лидл и такава не предлага, а някакво приложение , за което трябва да си купувам телефон да имам достатъчно памет и т.н. Това ми е в повече на мен, че и игри някакви се оказа не мога да участвам, някакви подаръчета уж, не ме разбирайте погрешно , че страдам, но..това е по-зле и дискриминиращо за мен, а и финансово неизгодно , ако си решен да си " в нещата".
Че и колко още има да се трият приложения за всяка актуализация..не съм наясно, ама не ми харесва и това уж безплатно и мислещо за хората нещо си.

# 1 343
  • Sofia
Кауфланд определено докарват по-ниски цени от Лидл на много неща.
Те са и по-голям магазин, та оправдано...

# 1 344
  • Mostly in my mind
Тцтц, за 1 лв още едно щеше да имаш.

# 1 345
Харесвам Лидъл+, но бих оценила много високо, ако има възможност и за пластика 🙂 Не аз сама да си разпечатам и ламинирам...Бих дала 1 лев за пластиката 😃 А в Т-маркет имам чувството, че отвсякъде се опитват да надцакат клиента...като почнем с обявени уж намалени стоки (поради изтичащ срок) които на каса излизат на друга цена, някои "промо" артикули са по-скъпи дори на промо цена, мъка е да върнеш/замениш нещо, дори когато не отговаря на размер или пък има някакъв дефект и др.
Според мен, не е чак толкова по-евтин магазин Кауфланд...поне повечето от нещата които обичайно купуваме, не съм забелязала да са редовно чак толкова по-изгодни...Може при друг тип артикули да има по-сериозни разлики, знам ли...
Този месец си заредих с лидълски инстантни кафета😅 На -50% със златистата капачка 2 буркана, с червената капачка взех 1 буркан, от малките бурканчета взех едно, че бяха и те на 2,69 лв намалени...А в момента използвам още един голям ХХЛ буркан със зелена капачка 😃
Взех наскоро доста опаковки от сметаната 36%, на 2,49 лв бяха. Лоша идея ли е да се замразят няколко опаковки? Те и в хладилник не са ми се разваляли никога де, дори и след изтичане на срока на годност, но все пак...🤔 Забелязвате ли разлика в качеството? От първата отворена опаковка излиза сметаната като бита някак (не течна), но не съм пробвала да я разбивам, само поразклатих преди отварянето...

# 1 346
  • Sofia
... Взех наскоро доста опаковки от сметаната 36%, на 2,49 лв бяха. Лоша идея ли е да се замразят няколко опаковки? Те и в хладилник не са ми се разваляли никога де, дори и след изтичане на срока на годност, но все пак...🤔 Забелязвате ли разлика в качеството? От първата отворена опаковка излиза сметаната като бита някак (не течна), но не съм пробвала да я разбивам, само поразклатих преди отварянето...
Няко също каза нещо такова.

Иначе съхранявам сметаните при условия в каквито са в магазина. Само ако отворя и не ползвам цялата, държа в хладилник.

# 1 347
Тцтц, за 1 лв още едно щеше да имаш.

За три нямам ли? Толкова искам..но не намирам от къде да активирам?

# 1 348
Тета, на "виж повече" не се ли вижда? Ако не, освен да им пишеш...Аз нямам нищо за активиране, но предполагам, че трябва да е там...

# 1 349
  • София
Тета, цъкни на виж повече:

Общи условия

Активация на акаунт