Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 810
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 365
Топят се в кафето, (сигурно и в мляко става), но и на вкус размекнати пак не са много ок. Приличат ми на хляб с леко добавени аромати, просто не са добре направени- но това според моя вкус.

В Тоскана ги топят във вино.

Аз знам в коняк. Лидълските са много хубави, почти като домашни са (майка ми прави).

# 1 366
Виждали ли сте този шкаф в някой магазин в София вече? Най-вече западни квартали? Благодаря Simple Smile

В Борово имаше няколко пакета такива дълги и пишеше шкаф за баня. Дали е същия не знам, не се загледах, но имаше няколко бройки срещу витрината със замразените неща стената. В петък след обяд. Не ми е близо да погледна пак и няма да ходя тези дни, да не те подведа, ако някой ходи да хвърли едно око.

# 1 367
За нас каймата е била ок, като сме взимали друг път. Но може би на хубави партиди сме попадали...

# 1 368
Аз харесвам кантучини, но с тия идеи съвсем Joy

# 1 369
Кантучините не се нравят на всеки. Лидълските не съм опитвала, но в Италия давах шанс на няколко вида, уж хубави и специални и не бяха моето нещо...то и в Италия не всеки ги харесва, та може би е нормално да не са всеобщи любимци. 🙂

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 20:41 от dolce miele

# 1 370
  • На изток от Ада
Тези шкафове от събота, ги имаше още в петък вечер

# 1 371
  • Асеновград

Взех наскоро доста опаковки от сметаната 36%, на 2,49 лв бяха. Лоша идея ли е да се замразят няколко опаковки? Те и в хладилник не са ми се разваляли никога де, дори и след изтичане на срока на годност, но все пак...🤔 Забелязвате ли разлика в качеството? От първата отворена опаковка излиза сметаната като бита някак (не течна), но не съм пробвала да я разбивам, само поразклатих преди отварянето...
Мисля,че замразена няма да става после за разбиване. В качеството няма разлика,разбива се добре и стои твърда, което не може да се постигне с тази 30%.

# 1 372
  • София
Кантучините не се наредят на всеки. Лидълските не съм опитвала, но в Италия давах шанс на няколко вида, уж хубави и специални и не бяха моето нещо...то и в Италия не всеки ги харесва, та може би е нормално да не са всеобщи любимци. 🙂

Аз много обичам, но те не се ядат така, аз лично ги топвам за секунда в чай или кафе.

Nad _tab, не съм виждала такива сливи тук.

Жалко,  мнооооого са добри!

# 1 373
Сливите наистина са в пакетчета - 200гр на цена около 3,50-3,70. В нашия магазин стоят странично до ядките на кг. За местоположението дано не се лъжа, но като асортимент ги има със сигурност. Супер вкусни са.

# 1 374
За местоположението на сливите и аз не мога да кажа, че при последните ходения забелязах, че ПАК бяха поразместили при ядките и сушените плодове 😃 Примерно, стафидите джъмбо вече не бяха там където стояха доскоро когато бяха намалени на 1,39 лв... 😅
Похвалвам стафидите джъмбо всъщност. Не бях виждала досега чак такива едри...дъщеричката много ги харесва и на вкус.

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 21:03 от dolce miele

# 1 375
Тези стафиди така и не успях да ги намеря в нашия филиал.

# 1 376
При нас бяха много близо до входа, при другите ядки и сушени плодове. Обаче първо бяха нависоко поставени  сега май са по-надолу, а на тяхното място като че ли имаше сливи няколко дни по-късно...Докато бяха намалени джъмбо стафидите, 3-4 дни изобщо нямаше от тях, само един промо етикет стоеше...След това- незнайно как- бяха останали само 2 пакета и веднага ги грабнах. 😀 После пак нямаше и се появиха чак след промоцията.

# 1 377
  • Sofia
И сушените сливи, и джъмбо стафидите харесваме. Последно при ядките съм ги взимала.
Консерви кокосово мляко имаше при нас.

# 1 378
Аз имам няколко консерви кокосово мляко запас, хубаво си е на вкус...Дано проблемът да е в зареждането и да не са го отлистили или изтеглили...

# 1 379

Взех наскоро доста опаковки от сметаната 36%, на 2,49 лв бяха. Лоша идея ли е да се замразят няколко опаковки? Те и в хладилник не са ми се разваляли никога де, дори и след изтичане на срока на годност, но все пак...🤔 Забелязвате ли разлика в качеството? От първата отворена опаковка излиза сметаната като бита някак (не течна), но не съм пробвала да я разбивам, само поразклатих преди отварянето...
Мисля,че замразена няма да става после за разбиване. В качеството няма разлика,разбива се добре и стои твърда, което не може да се постигне с тази 30%.
За 10 дни три торти направих с общо 6 сметани( само две бяха от партидата 50% ) от 36% всичките съм ги слагала във фризера за да ги разбия и са замръзвали до някаква степен. Не е имало проблем с разбиването. Последната торта отлежава в хладилника за мъжа ми утре.

Общи условия

Активация на акаунт