Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 827
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
Ми то са череши, не вишни, от къде кисело?!
Имам някакъв спомен, че четейки му състава в магазина имаше добавен процент сок от нещо, което съзнанието ми е запомнило като киселеещо. Затова попитах за инфо от първа ръка 🙂

# 1 396
  • до най-прекрасния мъж
В темата за Кауфланд имаше вчера отзив за техния подобен фрайер. Жената беше доволна, беше постнала и снимка на печено пиле.

# 1 397
Писах и там. Искаше ми се повече отзиви, независимо от марката, с впечатление за начина на приготвяне на храната. Защото ми казаха, че не били хубави картофите и готвели бавно, а за пилето споделиха, че ставало недоготвено. Като жилаво.
В темата за Кауфланд имаше вчера отзив за техния подобен фрайер. Жената беше доволна, беше постнала и снимка на печено пиле.

# 1 398
  • в сърцата на децата <3
D&K, пилето дето съм снимала беше 1.600 изпече си се перфектно - сочно (но не сурово, не обичам "живо" да има в месото) отвътре и много вкусно и хрупкаво отвън. Сега тъкмо пробвам картофки и тиквички - картофките (около 500 грама сурови) заеха по-малко от половината обем на кошницата и се изпържиха точно за 25 минути колкото е програмата. Картофите ми са неизвестен сорт, каквото имаше в магазина...

Тиквичките се въртят в момента. И на двата зеленчука сложих по една супена лъжица зехтин и разбърках много хубаво да се омазнят от всякъде, сред което пресипах в кошницата.

Като цяло аз съм ужасно стиснат на непотребни уреди човек Joy И това го взех само защото има 90 дни срок да се върне. ММ за осми март ми подари тогавашния модел - стандартен фраер с кошница. Е, НЯМА ТАКАВА МЪКА!!! За сам човек онова може и да е опция като нямаш фурна, обаче ние сме четирима, от които двама добре хапващи мъже. Това уредче (като принцип на работа) за мен е точно това, което би трябвало да е фраера - здравословно и в достатъчни количества, като и самият уред да е на приемлива цена. Като цяло беше въпрос на шанс това, че купих от Кф - ако бяха пуснали в Лидл, щях да купя от там. За да не спамя повече темата - ако имаш въпроси и искаш снимки - пиши ми на лични Simple Smile

# 1 399
Лолита,
Скрит текст:
Первол; омекотителя Бинго ще пробвам, че харесвам препарата им тип "циф'; бял балсамов оцет; джинджифил; манго; лайм; тиква Матилда (няколко малки ще взема); чесън; сладки картофи; петроханова броеница (много ми е удобна за едно ястие с боб и наденица на фурна); маскарпоне 500г;  Халуми;  Барбун (ако случйно е доплувал до Сф); кокосова мазнина ще заредя (за източно азиатска кухня много го ползвам); тюрбан; и съд за водна баня ще погледна. А се чудя и на яйчния белтък (понеже нямам място и за тази кутия в хладинка, затова).
Извинявам се за спама Blush
Тази кокосова мазнина има ли аромат,може ли да се ползва в печива вместо масло примерно? Сигурно е тъп въпрос,но никога не съм ползвала и всеки път й се чудя като я пуснат на промоция. Едно време си спомням ,че и в Лидл съм виждала някаква кокосова,но нямам идея има ли я още и за какво се ползва

# 1 400
  • Sofia
Лолита,
Скрит текст:
Первол; омекотителя Бинго ще пробвам, че харесвам препарата им тип "циф'; бял балсамов оцет; джинджифил; манго; лайм; тиква Матилда (няколко малки ще взема); чесън; сладки картофи; петроханова броеница (много ми е удобна за едно ястие с боб и наденица на фурна); маскарпоне 500г;  Халуми;  Барбун (ако случйно е доплувал до Сф); кокосова мазнина ще заредя (за източно азиатска кухня много го ползвам); тюрбан; и съд за водна баня ще погледна. А се чудя и на яйчния белтък (понеже нямам място и за тази кутия в хладинка, затова).
Извинявам се за спама Blush
Тази кокосова мазнина има ли аромат,.
Няма.

# 1 401
Тези фраери не са ли като фурна с вентилатор като вкус на храната?

# 1 402
  • Пловдив
Според мен много изсушават такъв тип...хапки, картофки.

# 1 403
Всички фраери работят на принципа на горещ въздух, който циркулира.
Този в случая има приставки, мен това ме привлече. А и има функция дехидратор, която не знам как би работила, но ако мога да си суша домати, чушки, плодове, би било супер.
Тези фраери не са ли като фурна с вентилатор като вкус на храната?

# 1 404
Ние сушим във фурната на вентилатор.

# 1 405
  • в сърцата на децата <3
Момичета, както всичко и това е въпрос на вкус. Полуфабрикати вкъщи не консумираме, затова няма как да дам мнение. Трите неща, които готвих, са чудесни и не, не са сухи. Всъщност ако не сложите мазнина на картофките и са сурови, ще станат гадни със сигурност. Замразените вече имат мазнина, така че тях може и без.

Leona_, няма аромат, но имай предвид, че това е рафинирана и частично хидрогенирана мазнина. Бюджетен вариант е, но не е здравословен избор (ако това се цели). Заместване на краве масло с кокосово не е удачно, защото кокосовото на 20 градуса нормалното (нехидрогенирано) се топи до течно състояние, докато кравето до 40 е просто много меко. Не се държат съвсем еднакво и в печива. Но пак подчертавам - говоря за натуралното студено пресовано масло, не за това от снимката.

# 1 406
Ясно,благодаря момичета.
Ще я прорусна тогава,не толкова заради това, че е нездравословна, колкото не виждам смисъл да ползвам кокосова мазнина вместо някаква друга щом тя няма така любимия ми аромат на кокос Grinning

# 1 407
  • София
Всъщност съм си набелязала безглутеновата паста, моцарела, пълнозърнестите крекери, гризините, паста за зъби, чийзбургера от говеждо месо, маслиново масло за готвене, мюсли барчетата, боровинки, прясно мляко, доматен сос и магическите химикалки за баткото.

# 1 408
Аз също, но отнема много време и не става добре. Не съм доволна.
Ние сушим във фурната на вентилатор.

# 1 409
Ние основно месо сушим, за 2 часа на вентилатор е готово.

Общи условия

Активация на акаунт