Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 965
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 180
  • shumen
Аз не съм виждала да има салфетници в Лидл.

# 181
В коша с намалените нехранителни съм виждала салфетник/поставка за салфетки, от вида с топче на цена около 8-9 лв.
bradata  ,
Скрит текст:
Бъди здрава, много щастлива, обичана, обичаща и уважавана! Тортата е страхотна, много ми хареса надписа!

# 182
Днес на обяд пак минах през Лидл на халите.
Взех курабийки с бадеми, май в гръцката сладкарница има такива на грамаж и много ги харесвам. Още не съм опитала дали са същите, дано.
Имаше още от късите дънкови гащи, но са пообрани откъм номера и от трите вида.
Часовници също имаше, но малко бройки от двата вида.
Взех най-после да опитам това сирене на конци, сега му забравих името в кутийка, турското. Хубави са пръчиците, много малко ми се виждат, соленичко, но вкусно, малко са жилави.
И тези италианските вафлички, дето били хрупкави, на промоция имаше много. Преди съм взимала, не ми харесаха, ама щом казвате са хубави...ще ги ям.
Имаше и парфюми дамски на 5лв , дето Тета писа, взех един, в тези жеги така се пръскам, че... Ми не са лоши, просто са без целофан и затова са на тази цена, не са пръскани обаче, нормални.
Видях някакви кутийки за почивстване на зъби с конци, с дръжка, много удобно направени , швейцарски 65 бр в кутийката.
Розавите домати не са хубави този път, само на вид го докарват, вчера взех и съм разочарована.
И кроасанчета с масло, на промоция са сега, вчерашните свършиха , днес пак взех.
От тънките панталони също още има-дълги и къси, това на халите.

# 183
Брадата, спанака за тортата от Лидл ли го купуваш? Замразен?

# 184
Добрах  се и аз до къси гащи, обаче май са леко умалени?! До мен друга жена беше наложила два броя от един номер и вид - имаха около 8-10 см разлика.
Светлите дънкови ми харесаха като материя и цвят - трябват ми по-големи обаче. С изненада установих, че 7/8 бял панталин дънков е с добра кройка. И белите панталонки с дантелата стоят добре.

# 185

става отлична с лидълското пюре от спанак.

# 186
  • На изток от Ада
Аз се чудя дали скоро ще има ултразвукова четка? Имах на Филипс, но не работи от 2 - 3 дни. Тази четка ултразвуковата от Лидл с какви накрайници я ползвате?

# 187

става отлична с лидълското пюре от спанак.

Какво представлява това пюре от спанак - в буркан ли е или замразено?

# 188
Замразено в малко пликче има, скълцано едно такова...май за него говорят. 15/15см е пликчето..

# 189
И аз с този спанак правя торта,за тази цел е чуден

# 190
  • Sofia
Брадата, здраве и щастие ти желая!

Спаначената торта и каквото и да е спаначено правя с пресен спанак, когато го има разбира се. С него ми е по-лесно и бързо, няма вода за изцеждане.

# 191
Замразено в малко пликче има, скълцано едно такова...май за него говорят. 15/15см е пликчето..

Точно, перфектно е. Оставям го да се размразява в ситен гевгир и без усилие имам отлично пюре. На мен ми е досадно и по-времеемко обработването на пресен спанак.

# 192
  • Пловдив
Видях някакви оформящи клинове за 14,99 тип стягащо бельо. Някой купил?
Иначе аз минах за обичайни неща...забравих за часовниците.
Имах оферта за масло Пилос, да ама заварих това...

В офертата е за 2,59.
Намалена кладница взех и бекон на кубчета -30% и ги изпържих заедно. Остана ми др.половинка на бекона, ще го мисля.

# 193
  • Бургас
Аха. И на мен ми е трудоемко и досадно да мия пресния спанак лист по лист, па дръжки да махам, да го бланширам, да го шокирам, да го изстисквам... Със замразения ми е много по-лесно и си спестявам хамалогията. Тортата правя обикновено с "едрия" замразен спанак - този дето се води цели листа и е на дозички. Така мога да варирам с исканото количество и в случая си отделих кубчета малко над 200гр (дойдоха ми малко този път и май поне на 300 ще вдигна нататък) и ги оставих да се размразят и изстисках. Пюрето от спанак, дето е замразено е по-голямо количество и в интерес на истината, не ми е дошло на ума да го размразявам в гевгир и единствения път когато правих торта с него, се измъчих с непосилната задача да го изцедя добре от водата Smile Както се казва - малко акъл, ама навреме да ти дойде Wink Другия път ще пробвам така Wink

Оформящия клин го погледнах, ама много къси крачолки, без силиконова лента ни горе, ни долу, че да не се навива и самия подгъв долу беше доста груб и би ми бил неудобен и дразнещ на мен. Ама пък материята на мъжките боксерки ми допадна, че е тъничка и лека и взех едни за половинката.

Имаше намаление на почти всички домати при нас, ама аз имам сега домашни и не се изкуших (много) Grinning

Пак пренаредиха нашия филиал и взе да ми писва вече... Тъкмо понаучих кое къде е след последното им сериозно разместване и сега пак Rolling Eyes

# 194
Онзи ден продавачката ми казва : сега като ремонтират вашия любим филиал после има да се лутате и търсите кое къде е Wink

Общи условия

Активация на акаунт