Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 963
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 165
skk007, Lemy, и телевизор, смартфон, таблет, лаптоп, помпа за кърма и някоя бюджетна колица. Grin Тогава обаче в магазините е възможно да се стигне до истински здрав кютек. Grin

# 166
Ааа,помпа за кърма има.Даже на етикета пише "помпа за мляко"🤭

# 167
Бобчи, изтървала съм! Simple Smile Според надписа изглежда може да си я ползваш да доиш кравата, когато бебетата поотраснат. Joy

# 168
Аз ходих снощи в Борово. От пероснала нямам оплаквания, за разлика от този в Била. В неделя там щях да бия една касиерка. Понатоварих се и половината неща забравих, та ще ходя пак. Взех череши в опаковка за 5 лева, хич не са лоши. Кефирът са го вдигнали с 10 ст . Подозирам, че всички продукти с трайно намаление /или както му се казваше/ после ще бъдат с по-висока цена.

# 169
Ах, софиянките, може ли да ви помоля да пуснете хрътките? Много съм любопитна! Smiley

# 170
Ах, софиянките, може ли да ви помоля да пуснете хрътките? Много съм любопитна! Smiley

Аз за Кауфланд бях чела

# 171
Хм, аз не бих я разпознала без грим. Имам роднини в София, които работят в Лидл, обаче се виждаме много рядко и сигурно ще се разсърдят, ако изведнъж без контекст ги питам за това...

# 172
Хм, аз не бих я разпознала без грим.

веднъж я бях видяла на някакво събитие за деца в българия мол. беше свързао с геология. наистина е по-различна на живо (нормално), има ужасна кожа, но се държа много приветливо и децата я харесаха. но абсурд да си помислиш, че е някоя звезда.
не е в нашия лидл, ако въобще е вярно. при нас се задържат като цяло касиерите и са готини.

# 173
  • София/Испания
Някой купи ли си шевна машина?Лесно ли се работи с нея?

# 174
  • Варна
Сготвих в мултикукъра свинския врат от първата страница на брошурата. ММ е взел с марината чесън - бая си смърдеше, не са пожалили чесънче. Joy
Но пък сготвено месото се получи крехко и вкусно.

# 175
Фани, хич не ги видях фонтанчетата, но не съм се и застоявала да разглеждам. Директно за моите неща минах. Ако днес ходя, ще ти проверя. ✌

За оплакванията има смисъл, като по-добре е да са с 2 изречения, няма нужда от много обяснения. Нека знаят, че проблем има. Иначе започва пълно самозабравяне.

# 176
Снощи имаше три фонтанчета в Лидъл Черни връх. Двата вида квадратни.

# 177
  • Г. О.
Някой купи ли си яйцеварка? Как ви се струва? Бях купувала преди две години и случих на дефектна.

# 178
  • София
Някой купи ли си шевна машина?Лесно ли се работи с нея?

Аз си купих, но още в събота я отнесох на вилата, т.к ММ не я иска в къщи. Там, по едно клипче, гледах как да си навия калерчето, не успях да вдена иглата автоматично.. та се кьорих, но пробвах всичики бодове. Изкарах един тегел прав бод, един  зиг-заг.  Мисля, че е удобна - ще си ушия някоя покривка...някой ден Rolling Eyes .

# 179
Пускали ли са салфетници досега?

Общи условия

Активация на акаунт