Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 949
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 150
Оф, тез са ми любими соленки, но в жълтата опаковка с кашкавала. Зимата особено (е по-студено от това време да е) с биричка или с всичко много ми вървят, даже една опаковка изяждам, не мога се спра. Не гледам съставките, щото трябва цайса да слагам, много дребно и ми се разваля фасона в магазина, та ..карам така и съм спокойна.
Много ги харесвам.

# 151
  • Пловдив
Много са хубави и лимоновите кексчета, които се падат от скреч картата.

# 152
  • Sofia
Искам да похваля маринованите котлети с кост. Много вкусни. Преди време взехме от Била, оказа се че и те са на Ловеч. Фемилито е влюбено в тях. Вкусно и крехко месо. Ще заредя, а и е Лидъл са на доста по-изгодно цена от Била

# 153
  • Бургас
Много благодаря! А украсата как се прави, сама ли я направи?
А, сама, с рисуването съм на Вие Smile Принт върху ядлива фонданова хартия, който принципно трябва да се сложи върху измазана с маслен крем торта, ама тъй като тази си е само за домочадието, го плеснах директно върху изравнения тортен крем и затова сравнително бързо омекна и цветовете леко избледняха впоследствие. Така или иначе обикновено не го ядем и го избутваме от парчето торта, та ми пречи така Wink

Мързеливче, успокои ме значи. Реших че са развалили любимите ми соленки, които с чиста съвест давам на дечко понякога Hug

# 154
Уф, много пишете, малко пазарувате Satisfied За един ден 10 страници в темата, а в любимия супермаркет дори нямаше опашка. Аз обичам да вися на опашка и да имам време да се сетя какво съм забравила и да планирам кога да мина пак Smile Сливи взех, още не сме ги опитали, че ядохме плодово сорбе. Сега се чудя дали да не ги направя на сладкиш утре за закуска. Забравих да си взема сиренце и сега доматите ще трябва да си ги ям натюр, и чушки исках да пълня, ама заплес, ще има промяна в менюто ¯\_(ツ)_/¯ Блузки и там разни дрешки бяха много пипани, разопаковани и нахвърляни, и ги отминах, то и десените не хващат окото много. Парочистачка искам, но ръчна, ще чакам да се появи. Пак излязох с количка пълна с "нищо особено", мръвка, зеленчук, скучна работа.

# 155
Момичета, писахте ли оплаквания срещу персонала в Борово..тези, които пазарувате там...аз директно с бутонките влизам в темата, ама наистина е станало змиярник. Готините ги няма вече, а с повечето останали единственият начин да се разбереш, е да няма нужда да си говорите. Както по принцип и правя, но днес се наложи, та видях и обратната страна на монетата. Искам да ги измета всички от хубавото ми магазинче. Rage После ми се случиха мнооого хубави неща и реших да им дам игнор..нооо ще видим, то всяко нещо си има граници.

Много са ви хубави часовниците. Не са ми страст, карам си с 2-та, които имам, иначе бих взела и аз точно този, голяма красотичка. Даже на снимка не личи колко е хубав на живо.

Фанфанито с нейната редовна реклама на пилите за пети...попаднах на неразпечатвана бройка -30% и си казах "е, хайде, явно му е дошло времето". Сега искам - не искам ще я ползвам, такова нещо не се връща. Имаше и намален спрей за коса за морски къдрици..така ли се казваше..погледнах го и специално пишеше, че не изсушава косата, така че явно е ъпгрейдната формула и знаят за проблема.

# 156
Соул, аз не съм се оплаквала. Не ми се натоварва още повече. Моята философия е, ако нещо не те иска, не се натрапвай. Но на мен не ми е квартално магазинче, най-близо ми е от другите на веригата, но не е до мен, та... Просто ходя в друг, ако мога и искам нещо да взема. При теб е друго, ти си близо там май и ти е най-удобно.

Относно часовниците, аз преди си купувах всяко лято от Приморско имаше сергия с мнооого на 5-6 лв избор и година ми вършеше работа, но не се къпех с тях. От Лидл това им е голям плюс, нямам никаква грижа, на телефон да гледам ми е по-трудно да вадя и пускам. Иначе на мен проблем са ми каишките за толкова време почва да се люпи  (аз изобщо не пазя да се знае) Та часовника си продължава да работи след година и нещо , ама каишката ..да я сменям ме мързи и ценово...предпочитам нов, ама трябва да уцеля пускането, та сега два си взех.
Черният също е много хубав, но този сега сложих, че имам такава суросинкава чанта и ми върви много. На Тета същия цвят чанта гледам е снимала, в началото не забелязах)) Лятото със светли дрехи някак черно...та после ще си го нося и него, ще ги сменям. Дано и тези са здрави, като предишните, иначе верижката няма да ми издържи близо 2 г. , а на снимания ми се струва мека малко и ..ще видим. Препоръчвам ги обаче, не са скъпи ,държеливи, после си купуваш друг и разнообразие. Скъпи вече не взимам, ако някой подари...няма да откажа, ама..Не ми се изранява ръката от обратната страна на циферблата също ми е важно, аз съм проблемна с това.
Дано останеш доволна от пиличката))
Имаше ли фонтанчета в Борово?

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 07:08 от Анонимен

# 157
Много благодаря! А украсата как се прави, сама ли я направи?
А, сама
Ау, Брадата, браво 👌
Ще взема котлети щом ги похвалихте, че в тези жеги не ми се готви нищо, само мятам нещо в тигана набързо.
Момичета, пишете, оплаквайте се, иначе няма да се променят нещата.

# 158
  • Козлодуй
Купих вчера един панталон от лиосел и въпреки че изглежда зле на пръв поглед много хубаво ми стои като го облякох обаче не мога да клекна с него - няма никаква разтегливост и се впива в краката ми до болка а съм взела по-голям от моя номер нося 38 взех 40 а трябваше 42 да взема ама карай - много ми хареса и държи хладно Simple Smile

# 159
Имайки предвид колко е "нежен" по шевовете, по-добре да не клякаш с него. 😉 Ще се разпадне плата за отрицателно време.

# 160
  • Велико Търново
Ако в Лидл пуснат обзавеждане (гардероби, легла, дивани) и едра бяла техника, вече няма да имат грешка Simple Smile) това си мисля цяла сутрин, как може да не се сетят да пуснат няколко фурни, перални и два гардероба....

# 161
А аз чакам капани за сляпо куче 😏😂

# 162
  • Козлодуй
Аз чакам малко самолетче да си прелитам до Лидл  Simple Smile

# 163
bradata честит празник, много добре изглежда тортата!
Някой може ли да ми каже кога е имало машина за паста, почти навих мъжете да ми купят, да чакам ли скоро?

# 164
  • Майничка
В края на април или началото на май, по спомен.

Общи условия

Активация на акаунт