Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 037
  • 2 160
  •   2
Отговори
# 2 055
Някой има ли хищно растение? Как се гледа това чудо. Днес го взехме, за подарък ама нищо не му разбираме 😀
Снимка и цена може ли, не виждам такова в приложението.

Към 8 лв беше.

# 2 056
Тази вечер нашият Лидъл ме посрещна така (а аз точно този път имах да хвърлям празна кофичка от айрян от конкуренцията Кауфланд 😆):

Явно в 21,30 ч много бързаха да си тръгват, че чак бяха прибрали до изхода кофата 😁 На излизане...излизам с количката за пазаруване, те вече овързали със синджири и катинари всичките колички...😆
Стафиди джъмбо нямаше- но в кашончето им имаше бял шоколад изоставен 😆
Взех 6 сметанки за кафе, намалена вешалица и една скирела- много бърза бях. На касата закрити скенерите на Лидъл+, касиерът взе телефона ми и сам ми сканира- отчете ми намалението, юху (веднъж на 8-9 човека отчитало приложението днес). 😃
Часовничето за баня функционира, настройва се само- само че е все с 1-2 минути напред (поне в сравнение с телефона ми и с часовника в кухнята)...но по-добре да е 1-2 минути напред де, това ми харесва. 😃

# 2 057
  • Sofia
Благодаря, BonniBonn, ще потърся утре при нас, дано има.

# 2 058
Изкушава ме този часовник за баня, точно като за мен е - хем се забравям под душа и все се чудя после дали няма да закъснея, хем съм късогледа пък часовникът изглежда достатъчно голям Grinning

# 2 059
17 см е диаметърът, среден размер е, но за мен няма нужда от по-голям в една баня. 🙂 И обикновения малък го виждах преди, но всеки път го носех в банята...😆

# 2 060
Само с вендузи ли воже да се закрепва или има и опция да се окачи нормално този часовник?

# 2 061
Има и опция за нормално закрепване/окачване:

# 2 062
А не му ли се запотява екрана от влагата?

# 2 063
Някой има ли хищно растение? Как се гледа това чудо. Днес го взехме, за подарък ама нищо не му разбираме 😀
Снимка и цена може ли, не виждам такова в приложението.

Към 8 лв беше.
По-ниското растение е Венерина Мухоловка.
Преди месец ги продаваха в Баумакс.
При мен оцеля 3 седмици, като успяваше да си хване мухи.
Пръстта се смесва с пясък, не изисква торене и до началото на зимата се държи на светло.
През зимата може да се прибере в тъмен и хладен шкаф без поливане. Полива се през чинийката, но аз заради горещините в началото на август поливах през няколко дни. Накрая почерня и умря ☹️
Ако имат в Пловдив ще взема пак.

# 2 064
Не знам дали има технология, която да предотврати изпотяването отвън.

# 2 065
Поне 4 пъти в къщи са купували хищни растения и все умират, дори и след здраво четене в интернет, как се отглеждат.

# 2 066
  • Пловдив
Не би ми дошло на ум да сложа часовник в банята...? Е, ся ако е 25кв.м - да, ама инак...

# 2 067
  • Майничка
Е, за разни процедури, изискващи определено време, си е полезно.

# 2 068
  • Варна
На тези хищни растения четох, че не трябва да им се дават мушички, колкото и когато сами си уловят - толкова.
Не съм гледала обаче.

# 2 069
Отприщи ли се приложението?

Общи условия

Активация на акаунт