Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 331
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 495
Соул, да , можеш. Ако искаш сложи при овесените ядки и маслото някакви натрошени ядки( лешник, орехи). Тя рецептата с майонеза си е класика тук от сто години( ама явно не си попадала на нея, млада си Wink  )
Скрит текст:
Много често напоследък правя едни форумски бонбони точно с овесени ядки и масло.Да ти ги пусна на л.с.?

# 496
Да, моля те. 🌼 Вкъщи овесените ядки са на почит. Издирвам всякакви рецепти с тях.

Хаха. Сега видях коментара за младостта. 😂  Само звуча младо...сигурно от овеса. 😂😜

# 497
  • shumen
Заека е чуден.
Тете,аз взех от тези долнища и са супер за лятото.

# 498
  • Велико Търново
Soul, denyil, аз съм млада... Или поне искам да бъда Simple Smile
Пратете и на мен рецептата, моля ви!
Лидл ми пусна същия екстра купон като миналата седмица - 20%масло Пилос.

# 499
Готово, имаш ги. ✌

# 500
Може ли рецептата в скрит текст тук?

# 501
Може Wink

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 08:02 от denyil

# 502
Ох, един заек на вилата ни тормози, яде ни тиквичките, и като прочетох заек, подскочих 😄
Аз минавам да похваля маринованите бронтозавърски пържолаци, харесаха ни. По принцип не купувам готово мариновано месо, но тук ги похвалиха, а пък ми се искаше да ги пробвам, та ме изненадаха приятно.
И първа реколта 😄
Скрит текст:

Червеното чери е от семки от турско чери, купено от kaufland, насадихме го на майтап😸

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 09:28 от Lemy

# 503
Момичета, може ли някой спешно да ми каже дали има кокосово масло в Лидл сега и на каква цена е? Да знам дали да тичам в обедната Grinning Благодаря предварително Simple Smile

# 504
  • Пловдив
Лекинко се поФалвам, че онзи ден докато спомена, че искам филиалът до нас да отваря от 7ч и хоп! вече работи от ранни зори Smiley  Доволна съм!

# 505
  • Пловдив
Момичета, храна за котки има ли в Лидъл?

# 506
  • Sofia
Аз взех мини диня (за по-голяма няма място в хладилника), царевица, манго (почти готво е за ядене и още трябва да взема), червени ябълки, соба нудли, оризови нудли, суши ориз, и усаби фъстъци, платнен плик за сандвич, ластици за коса на щерката и долнище (къси пантланки) пижама за мен.  Чили и къри сосовете оставих за друго ходене, че тежеше достатъчно днешния пазар.
Часовници бяха останали само  3 кафеникави с изключително скучна (за мен) гривна.
И босилек бих взела, ама не ми се занимава с пресаждане и ме отказа мини саксийчето.

# 507
Момичета, може ли някой спешно да ми каже дали има кокосово масло в Лидл сега и на каква цена е? Да знам дали да тичам в обедната Grinning Благодаря предварително Simple Smile

Нямаше ли две бурканчета на оферта точно тази седмица, или се бъркам...

# 508
  • На изток от Ада
Момичета, храна за котки има ли в Лидъл?
Има и суха и паучове. Има една по 4лв з малка кутийка, гранули много я харесаха. Тя е 10 лв кг. Има и в метални кутии.

# 509
Да, има оферта с лидл плюс за кокосово масло. Взех от гевреците със сирене на промоция (аз обожавам тестени неща и много ми хареса, доста вкусен и бяха топли). При нас в Княжево детските кренвирши от пуешко ги няма втора седмица и взех свински. Пак купих интимния гел, харесва ми. Пуснали са лидълски снакс мечета като помбера за 99ст. Ще го пробва баткото днес. Някой би ли споделим мнение за динята с малко семки от 69ст/кг. И след всички жълти и пембяни домати сега и жълта диня Astonished

Общи условия

Активация на акаунт