Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 330
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 510
В Лидл има храна за котки и кучета, редовно купувам месни пръчки (за котки).

# 511
И мен ме интересуват дините с малко семки, дали са добре узрели?

# 512
Два вида са най-общо казано лидлските храни за котки - със синя опаковка (паучове, консерви и гранули) и с кафява (паучове, лаковства и гранули). Кафявите са по-висок клас, с по-изчистен състав, без захар и житни/царевица. Купувала съм от вторите, котаракът ги харесваше, но му омръзнаха и се прехвърлих на DM-ската марка, там също е ок съставът в сребристите пакети.

Тази седмица ще ходя само за сирена. Реших, че силиконови листа за печене не ми трябват. Иначе похвалвам се - най-после и аз имам персонализирани купони.

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 14:07 от stonefaced

# 513
  • Бургас / UK
Кайсиите,които са 1 кг ,намалени с купон ,са хубави.Естествено не си бях активирала купона ,та си ги купих на нормалната цена Stuck Out Tongue Winking Eye и не ми се занимаваше да се връщам да се разправям,че първо връщах един панталон от миналата седмица и ако пак се върнех за кайсиите сигурно щяха да ме бият вече Hands Facepunch
Царевица си взех, но още не съм я видяла как е,надявам се да е млечна и вкусна.

# 514
  • София
Някой би ли споделим мнение за динята с малко семки от 69ст/кг. И след всички жълти и пембяни домати сега и жълта диня Astonished
Хубави са и двете - за мен повече от класическите. Хубаво узрелите са с по-плътно месо и по-сладки.
Чувал съм да гледам дръжката отгоре ( наличната част от нея ) да е изсъхнала, а "дупето" да е възможно най-малка точка.
Мисля, че това работи.

# 515
  • Sofia
Моят купон "избрано за теб" е кайма,  пък аз такава не купувам от години - и какво му е избраното...

# 516

С големите дупета били женски дини и били по-вкусни. Също трябва да имат ярко жълто петно.
Някой би ли споделим мнение за динята с малко семки от 69ст/кг. И след всички жълти и пембяни домати сега и жълта диня Astonished
Хубави са и двете - за мен повече от класическите. Хубаво узрелите са с по-плътно месо и по-сладки.
Чувал съм да гледам дръжката отгоре ( наличната част от нея ) да е изсъхнала, а "дупето" да е възможно най-малка точка.
Мисля, че това работи.

# 517
Да, има оферта с лидл плюс за кокосово масло. Взех от гевреците със сирене на промоция (аз обожавам тестени неща и много ми хареса, доста вкусен и бяха топли). При нас в Княжево детските кренвирши от пуешко ги няма втора седмица и взех свински. Пак купих интимния гел, харесва ми. Пуснали са лидълски снакс мечета като помбера за 99ст. Ще го пробва баткото днес. Някой би ли споделим мнение за динята с малко семки от 69ст/кг. И след всички жълти и пембяни домати сега и жълта диня Astonished
Момичета, може ли някой спешно да ми каже дали има кокосово масло в Лидл сега и на каква цена е? Да знам дали да тичам в обедната Grinning Благодаря предварително Simple Smile

Нямаше ли две бурканчета на оферта точно тази седмица, или се бъркам...
благодаря ви, снабдих се Simple Smile

# 518
  • Пловдив
Благодаря на всички за отговорите, помогнахте много. Flowers Hibiscus

# 519
Моят купон "Избрано за теб" е за масло, усетили са мазната ми душа 😄

# 520
  • Козлодуй
Момичета, може ли някой спешно да ми каже дали има кокосово масло в Лидл сега и на каква цена е? Да знам дали да тичам в обедната Grinning Благодаря предварително Simple Smile

Нямаше ли две бурканчета на оферта точно тази седмица, или се бъркам...
Имаше и празно място на техния рафт Simple Smile
И аз взех малка диня от тези с малко семки и мини диня и макар да бяха мини едвам ги вдигнах щото и други неща взех с тях Simple Smile Кайсиите от килограм с купон ми се видяха по-зелени и взех тези от 500 гр пак намалени бяха но не с купон - много са сладки и ядката се яде не е горчива Simple Smile Аз обичам да ям ядките на кайсите като си ги беля Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 14:35 от pvacheva

# 521
Аз даже имам и купон за кокосово масло:

# 522
  • Велико Търново
Жълтите дини са жълти, без семки почти и без вкус дори Simple Smile максимално синтетичен вид и вкус!
А си спомням, като бях малка, на бустана как залагахме със другите деца, коя ще е жълта...

# 523
  • Варна
Мацки, този път не коментирате нехранителните неща, аз за тях отидох основно. За първи път се добрах до силиконовите подложки, шпатула, взех разклонители, че имаме нужда, намерих си намалени кухненски кърпи от последното пускане. Похвалвам стъклените купи- капаците им са по-дебели от предния път и нямаше как да не взема лилавички. На предното пускане не успях да взема, навсякъде в града бяха свършили и оревах света. Седмици след това намерих една намачкана кутия и се сдобих с желаните купи. Капаците им обаче са доста тънки и се нацепиха, но това не ми пречи да си ги ползвам, де. Та, който има нужда ги препоръчвам горещо!
Хранителни взех само соба нудли, сосчета и от домашното сирене на РС, което преди се падаше от скречовете и беше неоткриваемо, да го опитаме. Исках да взема и картофени крокети, но имам пълна забрана да пълня фризера, хаха.
Похвалвам и нектарините и пъпешите от миналата седмица на промо-много сладки и сочни.

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 15:15 от ra4oni_bonboni

# 524
Кордон бльо дето е от четвъртък дали е хубав?
От чисто месо ли е или е разни смески?
Взех джин Стм Брю...дано е читав като бирата с тази марка.

Общи условия

Активация на акаунт