Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 327
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 525
Кордон бльо дето е от четвъртък дали е хубав?
От чисто месо ли е или е разни смески?
Взех джин Стм Брю...дано е читав като бирата с тази марка.
Кордон Бльо се излъгах предния път като беше ХЛ в брошурата. Не е парче месо, ами смляна гадост някаква, а вътре сиренето е толкова малко че на практика изчезна докато се сготви цялото нещо. И остава едната шунка дето може да е тъничка, но пък за сметка на това жилава Grinning
Единствено откъм хрупкавост са го докарали, поне в еърфраера станаха много хрупкави. Изяде се колкото да не заема място във фризера, не мисля че ще купя пак. А преди години бях вземала от Лидл някакво пак такова пуешко нещо, ама си беше хубаво... Нямам какво хубаво да кажа за този продукт, освен че ме амбицира да си направя сама че да му се израдвам Grinning

# 526
  • In transit
Моят купон пък е за печива от топлата витрина. Аз такива неща от Лидл не съм купувала, ама... късмет.

# 527
Много се стараят с персоналното обгрижване, казвате. 😃 Аз пък получих аспирации да ходя да пазарувам в 21:50. И какво намерих - едно голямо нищо, много ясно. Как пък му се яде на народа в тая жега. 😬

# 528
Днес ходих с детето и взех дребни неща плюс чорапки 7 чифта за 3 лв и две клинчета за 6.Платих каквото платих,качих се в асансьора и гледам на сенника на количката чорапките 🤦🤦🤦🤦,неплатени.Върнах се,извиних се и платих.
Към 19 отидохме с мъжът ми на по-голям пазар,взехме много сладоледи .От кога се каня аз поне 😁

# 529
На мен не ми хареса, от месо е.

# 530
Бобчита, кажи за сладоледите. 🙂 Аз ванилови харесвам, но си мисля да е нещо във фунийка. 🤔🍦 Има един малък за малко стотинки, май той е най-харесван...или не?

# 531
.Аз ям предимно шоколадови и си взех  един черен шоколад и  един карамел с фъстък на клечка .Мъжът ми обича плодови и си взе драконов плод,едни на клечка плодов микс вътре са горски плод и манго и много ги хареса, и една  кутия ром и стафиди.
Черният шоколад на клечка е много хубав,пак ще си взема.От тези горски плод и манго ги опитах,малко кисела е заливката на горският плод,много са свежи.Малкият ванилов го видях,много евтин да,имаше много от него .

# 532
  • shumen
Сладоледите са чудни.Поне аз и детето ги харесахме.

# 533
Препоръчвам витите банички с праз.
Замразени - 4 бр. в опаковка. Светло синя опаковка.

Мисля, че бяха част от гръцката седмица. Стават много меки и ... миришат на манджа. Grinning

# 534

Мисля, че бяха част от гръцката седмица. Стават много меки и ... миришат на манджа. Grinning

те не бяха ли с палма или нещо подобно?

# 535

те не бяха ли с палма или нещо подобно?
Не съм чела състава.

# 536
Има ли Aperol ликьор в постоянния асортимент?
И ако няма в Лидл, то някой срещал ли е от промоцията с чаша някъде?

# 537
Препоръчвам витите банички с праз...
и ... миришат на манджа. Grinning
А това хубаво ли е? 🤔

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 13:21 от Lemy

# 538
Препоръчвам витите банички с праз...
и ... миришат на манджа. Grinning
А това хубаво ли е? 🤔
На който му харесват домашните манджички с праз - вероятно да.

# 539
  • София
Има ли Aperol ликьор в постоянния асортимент?
И ако няма в Лидл, то някой срещал ли е от промоцията с чаша някъде?
Тази седмица Аперол с чаша е на промо в Кауфланд 17лв.
Царевица взех днес от Лидл. Хубава е. Много шевни машини имаше в Перник-център. Ако някой търси...

Общи условия

Активация на акаунт