Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 326
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 540
В София, Младост 2 също видях доста шевни машини.

# 541
Аз се чудех на малката шевна, голяма не ми трябва.
Не съм чела отзиви обаче дали става. Flushed

# 542
Имаше назад в темата отзиви за малката шевна машина, вижте с търсачката (през телефон трудно мога да търся, че да дам сега линк), струва ми се, че някои потребители не бяха доволни…

# 543
Ме става малката машина. Така казаха/писаха Simple Smile

# 544
благодаря ви Simple Smile

# 545
Влизам в темата, за да споделя мнение за риба ципура, която е пакетирана. Не съм очаквала да е вкусна, но имаше лъх на море, все едно пред мене са я били уловили. Беше си изчистена, още един плюс.

# 546
Вчера бях в Лидл форма Оряховица.  Явно там още не е правен обновяващ ремонт, бяха още със старата визия на магазина. Имаше страшно много нехранителни намалени неща. Ама въобще не се ориентирах кое къде е, все едно огледално на нашия филиал.

# 547
Пийк, той е огледален на един от търновските също, а търновските са си огледални един на друг. 🤪 Новите визии са далечен мираж и за двата града. Ако четат тук, дано при обновление сложат по едно ВеЦе, че има и пазаруващи загори-тенджери. Bowtie

# 548
Здравейте имате ли отзиви за Маслото за дърво от ЛИДЛ ? Днес Попитах през формата за обратна връзка и ме насочиха от къде да купя. Купих от моя си магазин ( как не съм го видяла) но сега съм в чуденка ще става ли.
Купих си декинг за балкона и ми се иска да го омасля преди това.

# 549
Здравейте имате ли отзиви за Маслото за дърво от ЛИДЛ ?
Ами става, но имай предвид че ако планираш да боядисваш по-нататък декинга няма да стане върху масло.

# 550
  • в сърцата на децата <3
Здравейте имате ли отзиви за Маслото за дърво от ЛИДЛ ? Днес Попитах през формата за обратна връзка и ме насочиха от къде да купя. Купих от моя си магазин ( как не съм го видяла) но сега съм в чуденка ще става ли.
Купих си декинг за балкона и ми се иска да го омасля преди това.

Преди поставянето ли? Аз бих лакирала с безцветен лак мат на водна основа. Маслото има своите плюсове, разбира се, а дали конкретно това става за открито - трябва да пише на опаковката.

# 551
  • Велико Търново
Това, което ще напиша не е за хора, които са със наклонности към сладоледо-унищожение, хора със задръжки в храненето или изобщо хора!
Няма такъв лидл сладолед!!!!!
3 продукта, общо 6 7 лв, нз колко но няма значение...
Намачквате 2 банана, с вилица добавяте кофичка заквасена лидл Сметана и консерва кондензирано мляко. Разбърквате два три пъти и слагате във камерата. След час рзбърквате още веднъж, после още веднъж и след няколко часа имате уникален сладолед!!! Добавяте няколко малини и лист мента при сервиране и КРАЙ!
Аз не успях да го сервирам така, всъщност нищо не сервирах.. Изядох сама всичко! Дори с голямото ми дете не споделих. И капка... Няма толкова лесен, кремообразен и вкусен сладолед.... Истински, домашен, без добавени излишности, без оцветители и т. Н. Само вкус и наслада!

# 552
Сметаната за сладоледа каква кофичка е - малка или голяма?

# 553
  • shumen
Заквасената сметана има ли значение коя марка?

# 554
  • Велико Търново
Правих го с Пилос, кофичка като кисело мляко, сиг 400гр.

Общи условия

Активация на акаунт