Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 248
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 720
  • shumen
Само веднъж ми хареса пъпеш в Лидл.
Има сливи намалени,но внимавайте,че има едни много твърди.

# 721
  • Асеновград
Здравейте, днес си взех парочистачката от брошурата. Може ли малко помощ, относно един глупав въпрос : в упътването пише да се изключи от мрежата, след като е изключен самият уред, само че няма бутон off/on. Има се предвид, че трябва да чакам да изстине ли?
Изключваш от контакта. За да заредиш отново вода в контейнера се чака за изстине за да може да се отвори клапата.

# 722
  • Пловдив
И ние не намираме читав пъпеш...ни в Л, ни в К, ни на пазара. Омръзна ми да хвърлям. Пари са...

# 723
Чакам лилав пъпеш да пуснат. Изг@зици...съсипаха я тая държава...

# 724
  • Sofia
Аз пък съм по "изгъзиците", не искам само по един - два вида да има от всичко.
Но, вкусът е друго нещо... и все повече ще го търсим...

# 725
  • Варна
Аз пък съм по "изгъзиците", не искам само по един - два вида да има от всичко.
Но, вкусът е друго нещо... и все повече ще го търсим...
+1
За съжаление живеем във времена, в които опаковката е по-важна от съдържанието….
В тази връзка похвалвам пресните/или прясно размразени?/ скариди - определено имат вкус  и миризма Grinning/ като на истински скариди.
А октоподът хубав ли е също?

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 09:07 от BЕЩИЦА

# 726
Не съжалявайте за деликатесния пъпеш. Не е сладък. Добре, че взех само един 😂

# 727
Споделям негативното мнение за пъпеша.

Днес ще ходя за водата на детето 2+1, та да видим още какво ще награбя 😂

# 728
Засилих се днес да купувам ребърца. Ми то само кокаляк и се отказах. Добре, че имах купон за намалени бонбони, че в неделя имам имен ден... Иначе сирене, яйца и към вкъщи. А ребърцата ще ги търся по месарниците явно.

# 729
  • Бургас / UK
Получих купон , избрано за теб-Бира 🤣  Как го решиха това, като никога не съм купувала бира от Лидл, а и бира не пия …😊 Може би ме подтикват да я пропия хехе 🥳

# 730
И аз го имам този купон, дору не го зачетох. Гледам да се ограничавам от всекидневно посещение на магазина, че ми е кеф да купувам, а няма кой да яде 😔

# 731
  • Пеликания
И аз имам купон за любимите ми белгийски бонбони за именния ми ден в неделя. С това поне ме нацелиха Grinning

# 732
  • Варна
Пфууу, нямам бонбони аз. Имам за бира, пък не пия бира. Поне вино или мента да беше Laughing

# 733
Хубав пъпеш взехме от пазара.

# 734
И при мен “избрано за теб” е купон за крафт бира, вземах миналата година един-два вида от нея и ми беше харесала. От лидълските марки Перленбахер харесвам, (от другите на пазара- Хайнекен или Стела Артоа).
От скреч карта ми се бяха паднали за 1 ст. овесени бисквитки Tastino DigesTINO и ми харесаха.
Пъпеш почти не намирам хубав, нито от пазар, нито от магазини.

Общи условия

Активация на акаунт