Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 254
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 705
Ходих за обичайните си неща аз. Взех си и долница на пижама, оная вискозената, и карамелизирани фъстъчки.

Погледнах прясното сирене на Пилос, ами да ви кажа, пише си на етикета, че не е твърдо сирене, а е прясно. Така че, не му е объркан етикета. Това не е обикновено твърдо сирене! Извинявам се на Цвете , че я обърках. Но се доверих на вашите коментари предишни, че било сирене като всяко друго нормално сирене.

Деликатесните пъпеши се били разграбили още в 8ч, каза касиера, явно са хубави ли? Взех си от Галията на 69 ст. за кг.

# 706
  • Русе
И аз след работа пак на Лидъл, че много ни хареса царевицата, да, ама не..ни едно кочанче нямаше. Взех от сладоледа с ягодатаXXL, спагети, чипса XXL не го намерих.
 Намалени са керамичните кашпи, дето са до цветята, лично на мен ми харесват, но бях влязла с планена чанта само и нямаше как да си взема. Дано са останали утре.

# 707
  • Пловдив
Здравейте! Аз основно чета, ама реших днес и да се разпиша. Ами не е честно значи! Снощи ходих в 21 часа за сладолед - белия с бадеми на клечка (обожавам го) и хоп от другата седмица на промоция. След седмица тръгвам за морето и с тия сладолед идея си нямам дали ще ми стане банския. Иначе харесах и топените сирена на Милбона, 32 бр в опаковка. Има и по 24 бр, сега са ми в хладилника, ами различни са на вкус. Бяха ми казали, че 24 бр са френски, а 32 испански. Има ли нещо вярно в това? Те и в опаковката имат разлика, нищо, че пак има крава отпред.

# 708
Ами това "прясно" сирене на Пилос не е и прясно, съвсем скоро ядох прясно от производител. Затова и всеки опитал го и очакващ прясно е някак съкрушен. 😃 Но не ми се разучава как точно е правено, харесва ми.

# 709
  • Пловдив
Аз очаквах тип Дунавия и такова се оказа...идеално за гръцка салата.

# 710
Това сирене е 1:1 със Салакис на Президент, което не знам като прясно ли го рекламират. Леко ми писна от него 😃, този път не взех нито кутия, взех козе РС и гръцкото с маслини на фолиото.

# 711
  • Варна
Иначе харесах и топените сирена на Милбона, 32 бр в опаковка. Има и по 24 бр, сега са ми в хладилника, ами различни са на вкус.
Мда,
и според мен вкусът е съвсем различен, не в полза на 32-та броя. не съм заглеждала производителя обаче.

# 712
И Салакис, и Прясното ви сирене от лидл, имат един и същи надпис на етикета -  Пастьоризирано ултрафилтрирано краве мляко.

# 713
  • Пловдив
За мен повечето продукти ХХЛ не са със същите качества...т.е по-зле са.

# 714
  • Пловдив
Иначе харесах и топените сирена на Милбона, 32 бр в опаковка. Има и по 24 бр, сега са ми в хладилника, ами различни са на вкус.
Мда,
и според мен вкусът е съвсем различен, не в полза на 32-та броя. не съм заглеждала производителя обаче.
Аз пък точно 32 бр харесвам повече. Simple Smile

# 715
  • Пловдив
    Най ми харесва, че са пуснали отново крем-сиренето Голдеса, ще си понавзема. Това което го има в момента - Пилос, не ми харесва, а вчера пробвах light версията, която е ужасна, има вкус на брашно.

Някой знае ли с  какъв процент мазнини е голдесата?

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 22:41 от marzeliva

# 716
    Класическата е 22.

# 717
    Галията не ми хареса. Сочен, ама блудкав, няма вкус. Няма сладост.
    Няма хубави пъпеши.

# 718
    Ааа, аз попадах в Лидл. Като имаше някакво намаление на български...деликатесен ли го бяха кръстили, не знам вече. Много меден.

# 719
    Здравейте, днес си взех парочистачката от брошурата. Може ли малко помощ, относно един глупав въпрос : в упътването пише да се изключи от мрежата, след като е изключен самият уред, само че няма бутон off/on. Има се предвид, че трябва да чакам да изстине ли?

Общи условия

Активация на акаунт