Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 263
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 645
От новата брошура най ме впечатли... къртачът. Laughing

# 646
Доста неща се повтарят от по-миналата седмица....

# 647
  • Sofia
Дано новата брошура да е мнооого скучна. 😁
Дано, дано...
Баш! Доволна съм. Simple Smile  
Все пак ще видя утре и приложението... да не изскочи някой заек...
Топеното сирене и чедъра  за сега.

# 648
Много обичам такива брошури. Единствено ще отида за цветоулавящи кърпички и от влажната тоалетна хартия. Нещо на място ако ми хване окото, добре. Иначе рязко ще забогатея тази седмица Simple Smile

# 649
  • Варна
Има ли доволни от топ матракa, който е на 65лв? Много му се чудя. Извинявам се ако е коментирано, но напоследък нямам време да изчета всичко. 😊
Скрит текст:

# 650
Панайоту, нещо подобно въртях във физиотерапията като си раздвижвах счупения крак, за друго не знам дали става, или поне не е моето.
На мен и велоергометъра ми се отразява зле на кръста, а пък това още повече. Ако нерва ти е възпален заради дискова херния, не мисля, че е добра идея, заради позицията на тялото.
Но както писаха, винаги може да го вземеш и да го върнеш.
Отивам да видя новата брошура, аз пък се надявах да има нещо интересно.
Вчера взех само зеленчуци за уок и традиционно нудълите от боб мунг.

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 08:39 от Lemy

# 651
Благодаря за брошурата. Нищо не си харесах. Е, айде, за да съм честна- масло, месо и това е.
Имаме от 2 години топматрак. Доволна съм. Този не мога да видя на моя марка е. Нашият е Тед голям размер. Когато го избирах до мен беше съседка, която е с топ от Дормео и на пипане каза, че този е по- висок.

# 652
  • Асеновград
Панайоту, нещо подобно въртях във физиотерапията като си раздвижвах счупения крак, за друго не знам дали става, или поне не е моето.
На мен и велоергометъра ми се отразява зле на кръста, а пък това още повече. Ако нерва ти е възпален заради дискова херния, не мисля, че е добра идея, заради позицията.
Но както писаха, винаги може да го вземеш и да го върнеш.
До утре ще мисля. При мен физиотерапията беше декември, но и до сега имам затруднения при сгъване на този крак, и като шофирам ме боли. Мислях да го ползвам ежедневно като натоварване,че само ходенето явно не ми стига, така ще натоварвам мускулите при сгъване.Поне аз така си го представям.
За кръста на мен това ми помага много https://www.topshop.bg/wellneo-3d-shiatsu-masazhor-za-cqlo-tqlo пускат и в Лидл, но моя е поръчван от сайт. Ползвах във физиотерапията, и в последствие си взех за вкъщи.

# 653
  • Майничка
Има ли доволни от топ матракa, който е на 65лв? Много му се чудя. Извинявам се ако е коментирано, но напоследък нямам време да изчета всичко. 😊
Скрит текст:
Удобен е, прилично висок. Взех един преди 3-4  месеца за временна корекция на поизтърбушен матрак, докато решим с какво ще го сменяме и още не сме го сменили, защото си стана удобно.😉

# 654
Най ми харесва, че са пуснали отново крем-сиренето Голдеса, ще си понавзема. Това което го има в момента - Пилос, не ми харесва, а вчера пробвах light версията, която е ужасна, има вкус на брашно.

# 655
  • Буркина Фасо
аз се радвам когато вие не си харесвате неща от брошурата. тъкмо ще има останали нещица за мен. Smiley
сега се чудя червените банани от стр.35 в цикъл ли са ? вкусни ?  rotfImbo   

# 656
  • Велико Търново
И аз не харесвам нищо, към момента... След предстоящите дискусии тук 100% ще добавя поне 10 неща в списъка другата седмица Simple Smile

# 657
  • Sofia
... Взех един преди 3-4  месеца за временна корекция на поизтърбушен матрак, докато решим с какво ще го сменяме и още не сме го сменили, защото си стана удобно.😉
Дето се казва "няма нищо по-постоянно от временното". Simple Smile

Мдаа... новата акция е... изсмукана от пръстите... рзкарване на залежалости...
И след прегледа на приложението си оставам с чедъра и топеното сирене... май този път са побрали всичко в брошурата.

# 658
  • Mostly in my mind
Има ли октопод в Лидл?

# 659
Тази демица има в Кауфланд от рибната витрина.

Общи условия

Активация на акаунт