Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 232
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 765
Не са завишени, а намалени Wink

# 766
😵 Така ли...не съм догледала снимките значи. Останах с впечатление, че сега има повече сметана. .. Подвело ме е това, че едната сметана е качена от 3 на 6%.

# 767
  • Велико Търново
Версаче_дриймър, страхотно написано! Буквално ме разсъни с нещо много точно обяснено. Благодаря!

# 768
Боже, какво се е случило с " любимия ми филиал"?  Бяха го затворили за ремонт. Няма такъв сбирщайн... Каква е тая подредба?? Изглежда ужасно! Отделно, умрях от студ в тоя магазин..за първи път ми прави впечатление колко е студено. Нищо интересно не взех.

# 769
За протокола, фъстъченото масло е отлистено от постоянен асортимент.

# 770
  • София
За пръв път се разписвам,следя ви от известно време,но днес сефте се навих да пробвам прясното сирене,което хвалихте на Pilos ,беше намалено и реших,че пробата си струва.Мъжът ми много харесва това на Prasident Salakis и не иска и да чуе за друго,но днес му резнах без да казвам,че е Лидълски вариант и той изобщо не усети разлика.Аз също ,а Президента редовно го купуваме и му знам добре вкуса.
Взех и две бурканчета кокосово масло и вода за уста (зелената) с ваучерите от приложението,както и дезодоранта с 0% алкохол (последния останал в Лидл Младост 4 ).Като пробвам и тях ,ще споделя впечатления.

# 771
  • shumen
И аз ползвам 50 фактор на жълтия и съм доволна.

# 772
  • София
А тен хващате ли ?

Балонче,радвам се да те видя.

# 773
😵 Така ли...не съм догледала снимките значи. Останах с впечатление, че сега има повече сметана. .. Подвело ме е това, че едната сметана е качена от 3 на 6%.
Ама другата е намалена от 16 на 12 и сборът от двете идва по-малък в новия.

Почернявам, да..

# 774
Другата сметана в сладоледа е намалена даже не от 16, а от 19% на 12, приложих снимка назад за стария състав. Жалко за вкуса. Благодаря, Брадичке, за споделеното.

# 775

Бонбоните имат палмово масло, но по-нататък пише, че имат и какаово масло.

# 776
Ееее, не са много лоши бонбоните . Пък са и супер вкусни .

# 777
  • Sofia
Цитат
Бонбоните имат палмово масло, но по-нататък пише, че имат и какаово масло.
За мен е все тая, че има и кокосово, когато с палмовото са оклепали картиниката (едното не отменя другото)... така и като има захар, пък и ГФС. Wink Пък си представям какво количество е какаовото, като е "по-натам"... просто за замазване не очите.
Иначе да, всички тия боклуци са вкусни и карат човек да иска още и още...

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 18:33 от Morena

# 778
В Лидл са пуснали нови бисквити. Чета съдържанието, на второ място палмово масло и директно ги оставих. Една жена до мен ме пита: Съдържат ли палмова мазнимна. Казвам й и тя също ги остави.

На мен прясното сирене не ми хареса на вкус. Твърде ми е солено и има странен вкус нито на а сирене, нито на такова на за мазане

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 12:26 от Poli Hristova

# 779
То не е вредно за консумация, вредно е за околната среда (т.е. плантациите).

Общи условия

Активация на акаунт