Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 229
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 780
Прегледах постовете от четвъртък насам, но не видях да е коментиран термометърът - бива ли го?

# 781
Денил, Панайоту, благодаря за отговора за намалената пътека.

# 782
  • София
Някой търсеше слънцизащитен зелената опаковка. Днес в София, Младост, под околовръстното ул "Ал. Танев" имаше от малките опаковки 50-ти фактор. Не помня какво точно беше търсенето.

# 783
  • софия
Някой търсеше слънцизащитен зелената опаковка. Днес в София, Младост, под околовръстното ул "Ал. Танев" имаше от малките опаковки 50-ти фактор. Не помня какво точно беше търсенето.
Благодаря. Търся голямата опаковка за тяло 🙂

# 784
Вече вкус на храни почти не коментирам. Като видя, че съставът е в състояние да ме вкара било в диабет, било в жлъчна криза, бързо-бързо си намествам приоритетите. 😬 Но пък и се оказва, особено от около година, че храни с ГФС никак не ги усещам приятни на вкус, може да е някакъв инстинкт за самосъхранение. 🙂

# 785
А какво е ГФС?

# 786
Пробвах безалкохолната вода за уста 8 в 1, не се лоша.

В магазина в Хладилника имаше огромно количество от ония сапуни за ръце с имена на сладкиши и цвят боза.

# 787
Птица, Глюкозо Фруктозен Сироп

# 788
Кога за последно пускаха гофретник? Дали има някъде изостанал в Пловдив?

# 789
При нас пък почти свършиха течните сапуни, затова пък лимитираните дезинфекциращи гелчета застояват от месеци - кашончето си стои пълно. И с новогодишната партида стана така, чудя се защо са поръчали от летните.

# 790
  • Варна
Е, по тая логика аз явно имам някакъв самоубийствен инстинкт, вредно ли е ми е ужааасно вкусно Joy

# 791
Ти пък. Хората имат различен праг на търпимост. Моят очевидно за мен е нисък.

# 792
  • shumen
Ученически пособия дали ще пуснат скоро в Лидл?

# 793
Почти съм сигурна , че предстоят в следващата брошура
 Навсякъде започнаха да зареждат ученически неща

# 794
  • Sofia
Обичайно от средата на август ги пускат ученическите.

Общи условия

Активация на акаунт