Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 208
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 795
В К гледам ги пуснали от утре..

# 796
Кога ще има платна за рисуване и подобни? Знам, че пускаха преди Нова година, но по случай първия учебен ден няма ли да има?

# 797
Saudadе , Ние имаме термометъра, спогодихме се вече с него. Удобен е.

# 798
Извинете, дали може да попитам как се спогодихте? Grinning Имам същия, но още не съм му намерила цаката? Thinking

# 799
Извинете, дали може да попитам как се спогодихте? Grinning Имам същия, но още не съм му намерила цаката? Thinking

Ще пиша на ЛС

# 800
  • София
Някой връщал ли е стока закупена от един клон в друг, чета, че може, другото което прочетох, че срока на връщане е 90 дена за нехранителни, но като попитах на касата ми казаха 30 дена?

# 801
Може да се връща в друг клон, правила съм го, както и срокът си е 90 дни.

# 802
  • София
Много благодаря Simple Smile

# 803
  • София
Някой връщал ли е стока закупена от един клон в друг, чета, че може, другото което прочетох, че срока на връщане е 90 дена за нехранителни, но като попитах на касата ми казаха 30 дена?

Връщала съм в друг магазин. Няма проблеми.

# 804
Случайно погледнах съдържанието на един шоколад и се сетих за тази тема, въпреки че не е от Лидл:
Извинявам се за спама.

# 805
  • София
Вече поредна седмица нищо не ме впечатлява в брошурите на Лидл.
 От другата седмица само маслото за тяло на Cien и зелените маслини с пълнеж ме впечатлиха.
Маслото за тяло не съм ползвала досега, а маслините са малък грамаж.

# 806
  • София
Разочарована съм от Свинското бонфиле , старо и жилаво, замина в коша и прошуто изрезки от крайчета , а бяха за празника. Похвала за xxl сладоледите, ребърцата с марината и салатата Витамина.
Търсих и вино Пино  xxl , но сте го изпили и взех малка бутилка да не съм пас. 😊

# 807
  • Sofia
Голямото Пино, което беше от четвъртък, беше малко според мен, само едно кашонче видях.

# 808
Имам нужда от помощ. Simple Smile Ако някой има такъв шкаф за баня от предишни пускания (или със сходни размери), може ли да ме ориентира колко тежи това чудо в опаковката си и колко души ми трябват, за да си го занеса у дома. Simple Smile
Ето го: https://www.lidl.bg/p/banyata-na-tvoite-mechti/shkaf-za-banya/p59460.

# 809
Един мъж или две жени.
С кола.

Общи условия

Активация на акаунт