Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 206
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 810
Ма той е на части май, ще си го сглобяваш у вас. Поне големия, който ние имаме беше на плоскости. Двама души максимум ти трябват

# 811
Доста тежи за сама жена.

# 812
Благодаря ви. Simple Smile Да, за сглобяването ми е ясно, но се чудех колко е тежко в опакован вид точно заради носенето. Двама души ми звучи малко относително, защото едната ще съм аз, пък хич не съм от мускулестите. Simple Smile Ако имате представа като килограми, ще ми е по-лесно да преценя дали да търся и трети човек. Simple Smile 10-15 кила примерно? 20? Thinking

# 813
Според мен повече от 10 кг е.
Това
https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/chest-of-drawers/ … medzheta/80309241
Е 10 кг.
Лидлското е по-високо.
От опит..така опаковани са доста тежки, има и болтове, те също тежат. Бе як кръст си трябва. Мъж според мен. Или ти с такси отпред пред магазина.

# 814
Имам големият тоя шкаф,  на плоскости е,  а този е на половината на дължината му, събира се спокойно в багажник. Сама си го закарах големия с количката до колата, после сама си го качих до нас.
Този съвсем спокойно можеш да си  го закараш сама ако си с кола.

# 815
Доколкото разбрах, тя пита за пеша.

# 816
Благодаря ви още веднъж! Simple Smile Ще има мъжко с мен и ще вземем такси, така че явно няма да ни трябва и трети човек. Утре ще докладвам. Simple Smile
П.П. Тете, питах за самото пренасяне до багажник, до входа, до апартамента... такива кратки разстояния, но все пак важни за мен като по-слабосилна. Simple Smile

# 817
  • Буркина Фасо
Разочарована съм от Свинското бонфиле , старо и жилаво, замина в коша и прошуто изрезки от крайчета , а бяха за празника. Похвала за xxl сладоледите, ребърцата с марината и салатата Витамина.
Търсих и вино Пино  xxl , но сте го изпили и взех малка бутилка да не съм пас. 😊
ти си за трепАне.
свинското няма време за да остарее. техниката на приготвяне му е майката.
следващият път вместо в коша ми го изпрати.  ще ти уважа почерпката подобаващо  rotfImbo

# 818
  • София
Contempladora
Тегло  приблизително 12,5 кг Шкафа е малък, не би трябвало да е никакъв проблем за един мъж да го пренесе и на по-голямо разстояние. Доста жени също сами биха се справили.

# 819
  • shumen
Благодаря.Ще следя за ученическите неща вече тогава.

# 820
12 кила нищо не е, спокойно жена може да го носи на кратко разстояние.
Днес от Лидл много 🍻, кубински ром...все хубавини. Имам купон за р.д. -вино или бонбони

# 821
  • Стара Загора
Contempladora
Тегло  приблизително 12,5 кг Шкафа е малък, не би трябвало да е никакъв проблем за един мъж да го пренесе и на по-голямо разстояние. Доста жени също сами биха се справили.

Имам същият, ама от Кауфланд. 12 кг пише на кашона. Сама си го примъкнах до 4 етаж. Е, на почивки, ама ...

# 822
Какво става с ученическите неща, нещо ми се бавят сякаш.

# 823
И на мен ми се струва, че Лидл закъсняват. Както казахте, Кауфланд са тази седмица, Пепко вече са от поне 2 -3 седмици готови

# 824
  • Mostly in my mind
За къде сте се разбързали? Blush Чакайте да видим изобщо дали ще стартират присъствено. Confused

Общи условия

Активация на акаунт