Лидл 154 - Августовска жежка

• 112 447
  • 2 160
  •   2
Отговори
# 90
На кадаифа ми му изтичаше срока на годност и направих кюнефе миналата седмица...Еми пусто, много вкусно стана...

# 91
Изпратих колеги от съседен град да ми вземат, и там нямало, управителката казала, че изобщо не били получили, утре евентуално да проверим. Може ли някой да обърне внимание дали е така и навсякъде ги няма.

# 92
Показаната козметика на Nature of Agiva при нас я има на -30%, по-конкретно скраба. Часовниците са само тези от брошурата. Черният ми хареса на снимка, на живо ми е груб. Този със сив циферблат много ми допадна, има седефен отблясък, а и гривната му е стилна, нищо кичозно. И при нас интерес към дрехите нямаше. Аз си взех пармезан на люспи и къпини. Simple Smile

# 93
Има ли в Лидл охладено бутер тесто?

# 94
Минимален пазар днес.
Даниела, добре е да отидеш с твой сутиен в някой магазин за бельо и на място да си избереш удължител. Често ми се е случвало да си купя и да неотговарят за наличните ми сутиени.

# 95
Лидълски са ми сутиените, предполагам, че ще станат. Вземала съм от магазинчета за бельо, имаха ластик и той се разпъна за нула време.

# 96
dani-ela-80, още на следващия ден след излизането на брошурата, в приложението със списъка ми беше вече задраскан този продукт (и аз искам удължители). В сайта изобщо не я виждам тази секция даже?! Това не се случва за първи път за съжаление... Още преди да започне седмицата, да "изчезва" продукт от списъка. Надявам се да ги доставят по-нататък...

# 97
Адана кебап хубав ли е? Заглеждам го от доста време, но не съм взимала.

# 98
На мен ми е ужасно солен. Взех веднъж и не повторих.

# 99
Здравейте.
Някакви отзиви за парочистачката, която ще се предлага тази седмица?
Предварително благодаря!
Аз я имам от близо 3 години, ползвам я основно за коридор, баня, тоалетна (мозайка) и кухня (балатум), но и на лакиран дървен паркет не прави проблем. Моята беше само с 2 кърпи, сега ако успея да купя и резервни, ще е супер.

Благодаря за отговора.
За хоризонтални алуминиеви щори съм чувала също, че става.
Преди време ми се мяркаше сякаш някаква парочистачка за 65 лв или се бъркам.

# 100
Даже не съм видяла че имало и такова нещо за тая седмица, ама удължители има във всеки магазин за бельо и си има избор на модели, цвят и прочие. За нещо дето струва един лев буквално не бих се кахърила че не го намирам в Лидл, по-скоро бих го купила от специализиран магазин, хем там няма и да има още сто човека да се бутат около мен докато си избирам...

# 101
Звъннах да ги питам на националния, имали проблем с доставчика и никъде не били доставени. Щели да бъдат публикувани в брошура хахаха, отговорих и, че те сега са публикувани в брошура, колко седмици подред ще ги публикуват. Да сме проверявали и това е.

P.S. Natka, нито знаеш от къде съм за да си разсъждаваш като бабите пред блока. Може да нямам достъп до нормален магазин с качествено бельо, а и както казах по-горе, купувала съм от левче удължител, който след 3 слагания ставаше за кофата.

Питането ми беше не каква алтернатива да намеря, а конкретно по темата за лидл.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 11:10 от dani-ela-80

# 102
Адана кебап на нас ни харесва. Синът ми много даже - иначе не яде агнешко. Другите продукти, които ползвам няма да соля и ще балансирам вкуса.

# 103
  • Майничка
Скрит текст:
Здравейте.
Някакви отзиви за парочистачката, която ще се предлага тази седмица?
Предварително благодаря!
Аз я имам от близо 3 години, ползвам я основно за коридор, баня, тоалетна (мозайка) и кухня (балатум), но и на лакиран дървен паркет не прави проблем. Моята беше само с 2 кърпи, сега ако успея да купя и резервни, ще е супер.

Благодаря за отговора.
За хоризонтални алуминиеви щори съм чувала също, че става.
Преди време ми се мяркаше сякаш някаква парочистачка за 65 лв или се бъркам.
Не съм я ползвала вертикално, не съм сигурна, че ще работи. За целта имам ръчна.

# 104
Адана кебапът не е лош, макар че няма много общо с турския. Има доста осезателен вкус на агнешко, което за някои може да е плюс, за други - минус. В последно време често купувам кюфтета на други марки, смес от агнешко и телешко, но при повечето преобладава телешкото, а агнешкото не се усеща много.

Общи условия

Активация на акаунт