Лидл 154 - Августовска жежка

• 112 401
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 75
skk007, ти имаш ли персонални купони? Или някой от твоите близки и познати градски? Simple Smile

# 76
  • Русе
Може ли някой да ми каже колко се пекат макаронени с шунка и сирене, че изхвърлих картофената част, за да успея да ги натъпча в хладилника?

# 77
Моят купон за утре е -40% на 6 вида краве сирене, по бдс, обикновено, в саламура, краве и биволско, и прясно сирене. Може да се вземат по 3 от всеки вид.
Нямам идея някое дали е хубаво.

Краве с биволско смес е хубаво, но аз си обичам биволско сирене.

# 78
Вземи си по БДС или прясното (което не е прясно, но е много хубаво, ако става дума за това на Пилос).

# 79
  • София
Може ли някой да ми каже колко се пекат макаронени с шунка и сирене, че изхвърлих картофената част, за да успея да ги натъпча в хладилника?
Предварително загрята фурна на 190 гр., пекат се 25-30 минути до получаване на загар по желание отгоре. Около 40 мин. при мен.

# 80
  • Русе

Много ти благодаря! За първи път вземам, а детето ще
 Си ги пече само..сега пък виждам, че не е в метална тавичка, както лазанята..трябва да го преспя, предполагам?
Предварително загрята фурна на 190 гр., пекат се 25-30 минути до получаване на загар по желание отгоре. Около 40 мин. при мен.

# 81
Панайоту, дай снимка на козметиката.

# 82

20 мин - 200*фурна

Някъде има ли изостанали подправки от мексиканските из Софийските лидлИ?

# 83
Брадата- честит рожден ден! Нека всички хубави пожелания ти се сбъднат.
Има една козметика до касите аз за втори път купувам. Преди бях купувала душ гел ( беше намален и купих два вида) ухаеше приятно, не ме изсушава кожата. Добре беше.
Сега купувам втори скраб за тяло и лице и ни харесва със щерката. В софия нямаше скраб никъде, но сме на морето и тук имаше дори избор. Прилагам снимки

# 84
Добро утро. Има ли и други модели часовници освен тези четирите вида от брошурата?

# 85
  • Асеновград
Панайоту, дай снимка на козметиката.
Видях я, имаше маски за коса, крем за ръце , но на мен не ми хареса. На тази марка е https://shop.lillydrogerie.bg/r-ce-vege-avokado-100ml

# 86
Сега купувам втори скраб за тяло и лице и ни харесва със щерката. В софия нямаше скраб никъде, но сме на морето и тук имаше дори избор. Прилагам снимки

Засякох го в Люлин при пощата, както и на Вардар и Стамболийски. Мисля, че съм мяркала серията и при нас на Раковски.

Сутринта "отворих" Лидл на Раковски и заредих продукти за зимнина. Интересът към дрехите беше изключително слаб.

# 87
Ейй рано сутринта всичко изчерпано от дамските принадлежности са гардероб. Така ми трябваха удължители за сутиен.

# 88
  • София
В ДМ има същия щанд с балсами, скрабове и пр. на тази фирма.

# 89
Да се запиша - ще ходя за дънкови панталонки евентуално.
Друго не си харесах. Преди седмица взех Скаморца, пушена, кашкавал с билки (май е с розмарин), кадаиф чудесен и баклава със смокиня - нищо особено.
Довечера тако питки с Адана кебап и сос ще правя.

Общи условия

Активация на акаунт