Лидл 154 - Августовска жежка

• 112 347
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз пък имам купон уж специално за мен за Кока Кола, нищо че не съм купувала даже последните години нищо газирано.
Така и не можах да разбера къде са тези персонални купони. При мен не се вижда такъв.

# 61
https://www.facebook.com/100001275560695/posts/4496655793720228/

Скоро коментирахме бързането на каса .
За разведряване Joy

# 62
  • Буркина Фасо
Моля някой да ми разясни, когато пише че купонът изтича утре, за целия ден ли се касае? Не е от скреч, за да го обвържа със час на покупката. От персоналните купони е.
щом не е обвързан с час значи е за деня. по-точно до края на раб.време на съответния магазин.

# 63
Аз пък имам купон уж специално за мен за Кока Кола, нищо че не съм купувала даже последните години нищо газирано.
Така и не можах да разбера къде са тези персонални купони. При мен не се вижда такъв.
Стоят си при другите купони

# 64
Някой знае ли дали скоро са пускали или ще пускат "острилки"за зеленчуци-да режат като спагети?

# 65
Тия "персонални" купони и те като всичката им... Joy
Миналата седмица имах такъв, за розовите домати дето ги хвалихте. Няма лошо, щях да купя от тях и без това. Старателно си активирам купона преди да отида, в магазина поглеждам и виждам че те и по принцип си бяха намалени пак на торкова колкото пишеше и в купона.

# 66
😃 М..да. А пък на няколко пъти забелязвам, че една седмица продуктите са с купони, а на следващата - без купони на намалената цена.

# 67
Аз имам пиуе. Писах им, че ям свинцко, те пак пиле ми дали.. Joy

# 68
И аз имам за пилешко филе ,ще го пропусна обаче.
Купих си халапеньота,при нас бяха не голямо количество ,утре отваряме консервната фабрика .

# 69
  • София

....в магазина поглеждам и виждам че те и по принцип си бяха намалени пак на торкова колкото пишеше и в купона.
Тогава купонът ще ти намали още веднъж, тоест получаваш 2 намаления.
Аз имах 2 от скреча за 50% на пудинг, който е по 1.19 стандартно. Тоест минус 60 стотинки. В магазина имаше намаление и бяха по 79 стотинки и върху тези 79 стотинки ми сложиха 60те намаление. Тоест платих 19 стотинки...

# 70
Някои просто нямаме, въпреки попълнената анкета. Simple Smile Явно и при теб е така. Simple Smile

# 71
Аз не съм попълвала анкета, но имам персонален купон за 10 яйца. Имах тоест, валиден беше до днес, но аз взимам само био яйцата.

# 72
Анкета не помня да съм попълвала при тях, на някакъв случаен принцип ще да е.
Иначе сега си погледнах бележката и наистина ми е свалило от намалената цена, ама пак е объркващо така. На купона пишеше до 3кг на цена 1.29лв. На табелата в магазина също задраскана цена и пише нова 1.29. Изобщо не е въпросът в тия стотинки разлика ами в това че ни правят разногледи с промоциите си. Дето после предимно и ги няма налични в магазина.

# 73
  • Велико Търново
Честита, здрава и щастлива бъди, брадичке Simple Smile мнооого шопинг за хубави поводи, големи попадения и Купони по цял уикенд!!!
Щом и ти и фанфанито сме една порода лъвове, всичко е наред! Кротясвам Simple Smile
Днес сутринта нашия Меркел беше пълен до дупка! Сега вечерта ни една кола на паркинга... А то защото е неделя и затваря по-рано, б@си колко се отнесох от температурите!
Дано другата седмица вляза Simple Smile

# 74
Моят купон за утре е -40% на 6 вида краве сирене, по бдс, обикновено, в саламура, краве и биволско, и прясно сирене. Може да се вземат по 3 от всеки вид.
Нямам идея някое дали е хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт