Лидл 154 - Августовска жежка

• 112 217
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Мерси за темата!
Май нищо не харесах др.седмица...ще мина и аз кат Тета за обичайни неща Simple Smile

От приложението ме подканят за някъв сладолед Grinning

# 46
А аз разбърках пак един сладолед със сметана, кокос и кондензирано мляко. Децата не го харесаха толкова, ама аз си го хапвам...

# 47
Пак ходих... За череши Wink и сливи взех , че нали ги хвалите. И диня отмъкнах малка.
Памперси за плуване хванах на 2.50. тъкмо щях да купувам за малкото. И си ползвах купона за 10% , който ме компенсира, че моят любим филиал е в ремонт Wink много беше спокойно в магазина. То целият град в празен Wink
Благодаря за темата, Брада! Да си честита! Да имаш прекрасен празник!! Много са си здрава !!!

# 48
И аз днес видях по случайност, че има купон за сладолед -40% само за днешния ден, та ходих да взема.
От сините купони “препоръчано за теб” имам от утре кока кола и някакво филе.

# 49
  • Асеновград
На един сбутан стелаж преди касите, мярнах някаква козметика, пишеше натурална. Ама с ММ и малкия звяр не успях да разгледам, някой с отзиви ако е взел дали е добра.
Брадичке

# 50
Тези попчета едва ли са черноморски. Че и размразени. Поне замразени да си ги продаваха. Океанските изобщо не са толкова вкусни като черноморските. Месото им е по-твърдо и сухо.
Не знам какво е скордаля (въпреки варненска жилка в рода), но ако наистина са океански, ще ги подмина с безразличие. Дори и гръцкия беломорски сафрид е далеко от нашия. Аз се надявах да предлагат черноморски попчета.

# 51
  • Пеликания
Аз пък имам купон уж специално за мен за Кока Кола, нищо че не съм купувала даже последните години нищо газирано.

# 52
Моля някой да ми разясни, когато пише че купонът изтича утре, за целия ден ли се касае? Не е от скреч, за да го обвържа със час на покупката. От персоналните купони е.

# 53
Моля някой да ми разясни, когато пише че купонът изтича утре, за целия ден ли се касае? Не е от скреч, за да го обвържа със час на покупката. От персоналните купони е.

Моят такъв изтича днес и беше активен до преди малко, което ме навежда на мисълта, че е до края на работния ден.

Пловдив. В някой магазин останали тениски от тези за плаж с УВ защитата? Днес в този на България имаше доста но само момичешки. Трябват ми за момче. И някаква идея каква им е цената, че в този филилал нямаше един верен етикет. Тези точно бяха сложени под дамски бански.

# 54
  • София
Тези попчета едва ли са черноморски. Че и размразени. Поне замразени да си ги продаваха. Океанските изобщо не са толкова вкусни като черноморските. Месото им е по-твърдо и сухо.
Не знам какво е скордаля (въпреки варненска жилка в рода), но ако наистина са океански, ще ги подмина с безразличие. Дори и гръцкия беломорски сафрид е далеко от нашия. Аз се надявах да предлагат черноморски попчета.
Според мен е скорбяла,демек нишесте.

# 55
При нас черешите са 5 лв. В перфектен вид са, не знам дали ще се прежалят да ги намалят. Взимам перфектни череши на 3,00-3,50 лв., така че тези идват скъпи.

Изкушават ме утрешните лава кексчета.🤨Дано ми мине до утре.😃

# 56
Соул, направи си ги у дома. Много са лесни!

# 57
Пусни ми рецепта, моля те. 🤗 Дали ще станат с пълнозърнесто брашно? 🤔Лидлското е хубаво.

# 58
  • Пловдив
Не, не е нишесте - сух/препечен хляб, накиснат във вода и намачкан. Смлени/начукани орехи, чесън, сол, олио, оцет на вкус. Страхотна добавка към пържена риба. Правя го от 3 -4 години, но така и не запомних името.

# 59
Не знам какво е скордаля
Според мен е скорбяла,демек нишесте.
😄 Нищо общо. Това е сос. В нета има безброй рецепти. Прави се от орехи, хляб, чесън, олио и има две разновидности. При едната се добавя кисело мляко, при другата - оцет. И по двата начина е много вкусно. Пържените попчета, като се залеят с този сос и престоят няколко часа в хладилник, стават съвсем друго нещо. По-вкусни са и месото самО пада от костите.

Общи условия

Активация на акаунт