Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 012
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 225
  • Велико Търново
Благодаря, Пийкок! Мисия без кабелна ютия е изпълнена благодарение на теб! :*

# 226
Аз никога не получавам брошури от Лидл, при родителите ми също няма. Виж, на Кауфланд имаме всяка седмица, а ходя там доста рядко. Последно ходих през пролетта. Честно казано, мислех си, че само кварталите, които са в непосредствена близост до Лидл, все още получават хартиена брошура.

# 227
В Лидъл пускали ли са индукционни котлони и по кое време на годината? 🤔

# 228
Миналата година е имало в брошурата 27.07.2020 - 02.08.2020. Ето: https://moiatabroshura.bg/lidl-katalozi/broshura-11248-25.

П.П. Не помня дали са пускали след това, не следя много за тях.

# 229
Благодаря Конти!
Преди време имаше в kaufland, мм искаше да вземе, но аз реших че не ни трябва.
Сега реших че ми трябва, и мм само ми дудне, че нямало да пуснат отново такъв хубав.
То има сега в kaufland на промоция, но ми се иска да е с по-малки размери.

# 230
Изтрай до полунощ, стискам ти всички палци да е в брошурата за другата седмица! Simple Smile В Кауфланд текущият по-голям ли е от този, който са пускали в Лидл?

# 231
Лидълски я е с една идея по-къс. Да видим дали ще го пуснат, благодаря ти.👍
Абе, подозирам че и да го пуснат, мм пак ще дудне, че този който сме го изпуснали е бил по-хубав. 🥴

# 232
Кажи му, че от Лидл-О по-качествено нЕма, по-еФтино нЕма, по-Убаво просто... нЕма! Joy

# 233
Благодаря, Пийкок! Мисия без кабелна ютия е изпълнена благодарение на теб! :*
Търсенето продължава. При нас всички ютии изглеждаха ужасно..все едно са отваряне и връщани.

# 234
  • Sofia
Днес след касите имаше някакъв мъж, който правеше анкета (дали редовно получаваме брошури, на коя улица живея, с кола ли идвам)...
Това при нас беше май миналата година по това време някъде... ако пак се появят тия, аз ще ги питам тях...

# 235
Тази трапезна вода от промоцията хубава ли е? Нито пише,нито от снимката може да се разбере каква марка е.

Хубава е, да. Аз щях да взема обаче като видях цената не си заслужава да я влача от лидл. В Аванти 12 л е 3 лв, а тук с купона има 6 л за 1,50, което е същото, а трябва да взема 4 стекчета за пеша не става.

# 236
При нас миналата седмица имаше индукционен котлон. Утре може да погледна.

# 237
Аз купих вода. Ние само тази вода пием.
Днес обядвах лидлски джънк от чисто любопитство. Взех пилешки бургер. 1.90  , във витрината с хлебчета. Не съм впечатлена. Реално е хлебче, кетчуп, пил. Филе
Скрит текст:

# 238
Миналата година е имало в брошурата 27.07.2020 - 02.08.2020. Ето: https://moiatabroshura.bg/lidl-katalozi/broshura-11248-25.

Не са им хубави индукционните котлони. На майка ми доста бързо се развали, а и беше много изнервящ за ползване.

# 239
  • София
Купувам я.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 13:52 от mimeime

Общи условия

Активация на акаунт