Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 323
  • 2 160
  •   3
Отговори
# 555
А защо трябва да се бърка през час ?
Интересен вариант ще е и с пъпеш и/или комбинация с други плодове.

# 556
Правила съм го преди години по предложение в темата. Не ми хареса, ужасно сладко стана с това убийствено захарно кондензирано лидлско мляко в консервата.

# 557
  • Велико Търново
Сладък е наистина! Но е разкошен Simple Smile
Ако някой пробва и не му хареса, да ми праща, не връщам!
Бърка се, за да не стане на буци, все пак има вода в продуктите.

# 558
  • в сърцата на децата <3
Сладък е наистина! Но е разкошен Simple Smile
Ако някой пробва и не му хареса, да ми праща, не връщам!
Бърка се, за да не стане на буци, все пак има вода в продуктите.
Сложи му и 2-3 лъжици хубав алкохол, да видиш тогава каква приказка става Heart Eyes

# 559
Според мен ще стане разкошен с гъстата част на кокосовото мляко в консерва.

# 560
Правили сме всякакви варианти.
Като че ли предпочитам да купя един на клечка, да го изям и да мирясам. : ))

# 561
Има нещо такова, Леми 😄.
Купих от гаудата с уасаби, на мен не ми допадна особено.

# 562
Имам индивидуален купон за кайма /доста странно/ и за масло.
Такъв сладолед и аз правех преди време с добавка на кокосови стърготини, начупени орео бисквити или кисели горски плодове. Добре се получаваше винаги.

# 563
Да питам , заглеждам тия силиконови подложки за печене, как се държат струва ли си или на хартия за печене е по добре ?

# 564
Сладоледът на skk007 дали би се получил с неподсладеното кондензирано мляко в картонена кутийка, което показахте неотдавна в темата?

# 565
Имам доста подложки за печене от Лидл, струват си.
Но пък от друга страна е кофти, че трябва да ги миеш GrinningBlush
А с хартията за печене е супер лесно, слагаш и после хвърляш. И да ти кажа моите подложки вече така си отлежават в шкафа Sunglasses

# 566
Да питам , заглеждам тия силиконови подложки за печене, как се държат струва ли си или на хартия за печене е по добре ?
Подложките са добри, но ако на тавата е имало капка вода някъде, подложката ще се залепи за тавата.

# 567
  • София
Сладоледът на skk007 дали би се получил с неподсладеното кондензирано мляко в картонена кутийка, което показахте неотдавна в темата?
То е рядко, и ще разреди сметана ,ще стане доста течно.
По- скоро разбий от другата сметана на сняг и си добави подсладители по твой вкус.

# 568
А има ли някакво конкретно съотношение за заквасена сметана/кондензирано мляко(разбита течна сметана) ?

# 569
Аз слагам голяма сметана 36 процента,половин подсладено кондензирано мляко и твърдото от кокосовата консерва. Става твърдичък обаче,преди консумация трябва да се остави 10на минути да се отпусне ( нямам машина и не го бъркам няколко пъти, карам по лесния начин). На нас дори и с толкова кондензирано мляко ни е много сладко. Купила съм неподскадено и бих пробвала с него.

Общи условия

Активация на акаунт