Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 282
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Нашата вечерна разходка ми спести отварянето на магазина утре сутрин - взех си Пино Гриджо. О и дългозърнест ориз, който е откритие за мен. А! Също и сметана 36% взех, като споменахте че е намалена. Simple Smile
Ще имам скъпи гости в петък, та си набавих някои неща.

# 631
Аз ще ходя за звездната лампа утре. Дано новата брошура да е мнооого скучна. 😁

# 632
Аз ще ходя за звездната лампа утре. Дано новата брошура да е мнооого скучна. 😁

Тази лампа ако е като нашата..спира се само като се махнат батериите.

# 633
А, как така. Имам я от предишно зареждане. Сега ми трябва още една. Работи и с батерии, и на ток. Има си копчета за включване/изключване и за различните режими. Включвам я (почти) всяка нощ.

# 634
  • Sofia
Дано новата брошура да е мнооого скучна. 😁
Дано, дано...

# 635
И аз взех от намалената сметана, но вътре беше супер супер гъста, а не както обикновено. На път съм да я изхвърля, определено й има нещо.
А от прясното сирене купих веднъж, подведена от тук. Обичам Дунавия, но това беше толкова солено, че не се ядеше. Да се обезсоли не става - разпада се. Изядохме го де - къде мазахме на филии с домат, къде в разни разядки с безсолни продукти. Но няма да повторя покупката, колкото и да пишете колко е хубаво Simple Smile

# 636
Странно, че се посочва като солено. С 2,5 грама сол е, за разлика от твърдото, което е с 3-4 грама сол. Аз го обезсолявам още, не ми се разпада.

# 637
  • Асеновград
Скоро имаше подобен уред в Лидл https://invahelp.net/product/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BB%D0%B … %D0%BD%D0%B5-lcd/
Някой с отзиви за него. Става ли за раздвижване след физиотерапия? Искам го за леки тренировки,след възпаление на нерв на крака .

# 638
  • На изток от Ада
Аз, го имам. Ами бива, парзаля се малко сякаш. Върши работа. Аз предпочитам кростренажор или велоергонометър, но нямаме място.
Смятам, че става за раздвижване след физиотерапия. При нас го имаше скоро в единият ни филиал.

# 639
  • Асеновград
Аз, го имам. Ами бива, парзаля се малко сякаш. Върши работа. Аз предпочитам кростренажор или велоергонометър, но нямаме място.
Смятам, че става за раздвижване след физиотерапия. При нас го имаше скоро в единият ни филиал.
Благодаря.Аз днес видях че още го има, и се замислих дали да не взема един. Нямам време за ходене на гимнастика а имам нужда от повече движение.

# 640
  • На изток от Ада
Пробвай го, можеш да го върнеш ако не ти хареса.

# 641
Аз минавам да похваля розовият евтинджос джин,предполагам е тяхна марка някаква,около 10 лв струва.Много.ни хареса и на двамата .

Щях да повърна от този джин, на всичкото отгоре е сладникав. С техния тоник ми беше отврат. Иначе обикновения ми е ок. Виж розовия бекенс.....мммм
Морена, и аз точно вчера забърсах от новия ориз.

# 642
  • Sofia
Аз Басмати бях запланувала, ама дългозърнестият спечели. Simple Smile

# 643
# 644
  • София
Е няма такъв сбирщайн в тази брошура... Аман от този XXL вече. Как пък един артикул не си харесах?!

Общи условия

Активация на акаунт