Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 229
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 855
Пред мен е брошурата. Условията на играта са на 15 страница, описани в 3 стъпки. Като начало е описано самото пазаруване за над 25 лева. Естествено нищо няма написано за СТАРТ. Но са си вързали гащите, че пълните условия са на интернет страницата им.

# 856
Еее много грозно

# 857
Тете, написах им, но аз не знаех защо не ми излиза участието. После по телефона ми казаха, че трябвало предварително да натисна Старт. Казах им, че го е нямало като условие, че го нямах като опция и настоях да ми го активират те. Отказаха. Преди разговора с тях бях натиснала вече Старт, защото междувременно се беше появило в профила ми, но аз го възприех като формалност, не беше ясно, че трябва да е преди покупка. С две думи - отрязаха ме. По бързата процедура.

По телефона - не!  Само писмено!

По телефон и мен една фръцла в Озон ми каза че нямало да ми приложи кода за отстъпка.
Ама като им писах, и ми го отразиха бързо бързо и на следващата сутрин книгите бяха при мен.

Та по алото - не.

# 858
Някой скоро да е купувал зехтин? Препоръки?

# 859
  • софия
На много тъпо място е този "старт". Ако не знаеш, има да въртиш нагоре-надолу. Че е и в цвят, който не приблича вниманието - светло синьо.

# 860
  • # супернатурална #
Миналата седмица видях робот прахосмукачки, два вида, но нямах врвме да ги разуча.  Дали ги има още? Някой с мнение? Единият беше тяхната марка и с 3 години гаранция. Може ли някъдв да видя параметрите?

# 861
Някой скоро да е купувал зехтин? Препоръки?

Отзад при старите промоции са при нас, не при другите зехтини - по  1 л гръцки, три вида са, на 9.99 лева.

Роботът беше само един вид за 300 лева. Тяхна марка. Виж на сайта им в раздел упътвания.

# 862
Тета, скоро имаше и робот на Веледа, така че са 2 вида.

# 863
  • София
Аз все още нямам старт бутон!

# 864
  • софия
Аз все още нямам старт бутон!
Погледни под тъпата снимка за играта. В светло синьо е, почти неразличим.

# 865
Тета, скоро имаше и робот на Веледа, така че са 2 вида.

Кой е той?
В седмицата когато пуснаха робота за под на Силвър крест, на Виледа имаше само метла за под, лопатка с метличка за маса, и парочистачка ако се не лъжа бе третото.

Ето тук може да си потърсите модела и да прочетете характеристиките.
https://obsluzhvane-i-kontakti.lidl.bg/SelfServiceBG/s/global-se … &layout=table

# 866
Тете, не съм звънила аз, писах през контактната форма, но отговорът от тяхна страна беше обаждане. На телефона им много отдавна не разчитам за нищо.

# 867
Два робота бяха,гледах ги и аз при нас.Моят също беше 300 лв,намалиха го на 250 и го взех ,на Шаоми е.
Ся отивам да го търся тоз ми ти старт,защото нищо такова не видях,с четири очи гледам при това!

# 868
  • Варна
Коя лазаня беше хубавата?
От 1 или 2кг?
Помня, че е писано, че са различни.

# 869
Здравейте! Не стигам до магазина напоследък - "ич не ми се готви.
Тоя прословут бутон "Старт" съм почти сигурна, че го нямаше сутринта - разглеждах си в приложението какво евентуално да пазарувам.
Мъжките колани как са? - от миналата седмица. Тази седмица си харесах хавлиените кърпи.

Общи условия

Активация на акаунт