Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 210
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 870
Като отворите приложението първо има с големи букви  СПЕЧЕЛИ ЕДИН ОТ, което ви води на сайта и условията . След него с малки е следващият прозорец 100 ваучера за 500 лв, и под това прозорче е един много малък светлосив бутон СТАРТ.

# 871
Мярнах някакви мъжки колани миналата седмица, но нещо ми се сториха от някаква груба/твърда кожа, не ми харесаха.

# 872
Момичета,  ето го бутона, при мен е точно над купоните. Сега го натиснах и се появи това на втората снимка
Скрит текст:

# 873
Тета, скоро е била. В брошурата от 02.08. Не ми разрешава да кача снимката.

# 874
  • Велико Търново
На нас ни харесваше лазанята от 1кг разфасовка. Вече не ядем такива неща, но докато хапвахме си я харесваме доста.

# 875
  • софия
Момичета,  ето го бутона, при мен е точно над купоните.
Скрит текст:

И при мен беше на това място.

# 876
Два са роботите , Silvercrest и Vileda. Първият е бял, вторият червен. И двата в момента са в коридора с артикули от отминали седмици.

Имам робот Medion,  който е 1 към 1 с тоязиSilvercrest.  Супер добра работа ми върши, така че препоръчвам.

# 877
  • София
Явно след пазаруването като съм отворила приложението съм го натиснала без да разбера.

# 878
fenix Благодаря! Аз имам мъжки двулицев от преди, но е за смяна. Че дамските все са едни с камъчета, завъртулки на катарамите - не ги харесвам.

# 879
Преди покупката трябвало да го натисна този Старт. Т.е. преди сканирането на Лидл Плюс на касата.
Егати простотията.
Друго освен да им пишеш на фейсбук страницата, не ми идва наум.
Иначе, както е писала и Тета - никакъв телефон, само имейли, да има черно на бяло.
Ще им пишеш че изискваш писмен отговор, да не те безпокоят с телефонни обаждания.

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 14:04 от Lemy

# 880
Добре, има два робота. При нас е само един, за това съм го пропуснала единия.

За лидълския пуснах линк назад  - къде може да се прочете за него.
За този на Виледа - по модела в гугъл търсете видеа и информация.

# 881
Егати простотията.
Друго освен да им пишеш на фейсбук страницата, не ми идва наум.
Иначе, както е писала и Тета - никакъв телефон, само имейли, да има черно на бяло.
Така де, ама... Аз през контактните им форми нямам копие на моето си съобщение, а те на мен не ми отговарят писмено, а с обаждане. Освен да пробвам да се жалвам отново, обаче в светлината на цялата история, вече съм абсолютно сигурна, че за ваучер няма да ме изтеглят. Първо се оплаках писмено, после критикувах и при тяхното обаждане, сега пиша и тук... Не знам, много кофти ми стана. Sad

# 882
Естествено, че остава горчив вкус в устата това нещо. Ако искаш пак им пиши и си изискай писмен отговор.
Я виж, попаднах на имейл на .... я им напиши ново писмо, и сложи копие до нея, да видиш как ще подпалят моторетките 😀:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 14:39 от Lemy

# 883
От две страници само този "старт" бутон обсъждате. И ви се чудя, вие пазарувате, защото имате нужда от стоките или за да участвате в някаква игра. Освен това играта е до 19ти септември.Време за регистрация и харчене има. Голяма драма с тази игра. Тези с горчивия вкус , щяха ли да изхарчат 50 лева, ако я нямаше играта? Защото аз пазарувам продукти, които ми трябват. Ако направя нужната сметка, направя, ако не няма да се напъвам.

# 884
Въпросът е принципен. След като по тяхна вина не мога да участвам в съответната обявена томбола, на която имам право като клиент, няма как да не съм недоволна. Аз съм спазила задълженията си като клиент, а ме направиха на маймуна по най-дребнавия и неприятен начин. Направих доста висока сметка с продукти, от които имам нужда. И ниска да беше, и точно 25 лева да беше, усещането е същото.

Общи условия

Активация на акаунт