Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 175
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Ами аз пазарунах в петък и като видях играта реших, че това, което мога да оставя за началото на играта-ще оставя. И за това се ангажирах с едно пазарунане повече-днешното.
Кой за какво пазарува си е негова работа в крайна сметка. Грозно е отношението на Лидъл с някакъв тъп бутон. Предната игра нямаше скрити глупости. Ако искаш да играеш-активираш, ако ли не-не участваш.

# 886
Грозно е отношението към клиента, да го изкарват виновен, когато неясно са били обявили условията. Лично аз не им се ядосвам, защото нервите са ми по-ценни, но е тъпо да прецакват нещата още отначало.
Колкото до комуникацията- започнали са да практикуват с обаждане по телефон след изпращане на мейл/или през контактна форма запитване, преди време по друг повод им писах и вместо да получа писмен отговор, получих обаждане. Имайте го предвид.

# 887
Грозен е и глупавият коментар на Поли Христова. Simple Smile

# 888
  • Sofia
... Защото аз пазарувам продукти, които ми трябват. Ако направя нужната сметка, направя, ако не няма да се напъвам.
Ама да не си мислиш, че само ти си така?!
А напъните тук в темата са за некоректното отношение на Лидл.

# 889
Лидл се отличава с някои неща, между които отношение към клиента
Според мен в случая има некоректност и съм изненадана от отношението им.

# 890
  • Sofia
Е, отпускарски сезон е.... пък някои хора почиват и от телефони/компютри.

# 891
Освен това може пък да не могат технически да се справят. Или не искат, не знам, но правят и в двата случая лошо впечатление. Както и наистина коментари, насочени срещу потребители, вместо да се солидаризираме, от една страна сме , или греша…?

# 892
  • Sofia
Освен това може пък да не могат технически да се справят. Или не искат, ...
В случая според писаното по въпроса  е това.
А че толкова им могат ИТ специалистите го знаем отдавна.

# 893
Тези игри никога не съм ми били интересни и не им обръщам внимание,тъй като не вярвам,че баш аз ще спечеля. Но в интерес на истината, сутринта като влизах в Лидл+ да разглеждам брошура ,купони за да си направя списъка за пазар, наистина го нямаше този СТАРТ. Вярно,че не съм го търсила или гледала за него, но все пък щях да го видя докато цъках из приложението

# 894
  • София
Аз също да скоро не участвах в игри и не вярвах, но зимата баш за Коледа спечелих ваучер за 300лв. и видях, че все пак и реални хора печелят и не е измама. Както и няколко момичета от темата писаха, че са спечелили.

# 895
Оле, ужас....Head Band Игра звучи като нещо забавно, а на последните страници цари всичко друго, но не и забава. Принципите са принципи, но правилно се отбеляза, че нервите са по-важни, човек е разумно да си избира какви битки да води. Скоро една управителка от Лидл се опита да ми вдигне нервите, забравих я още преди да изляза от магазина, но явно тя не ме забравя, всеки път ме гледа доста уплашено.. ако искам, наистина мога да й създам проблеми и явно й е ясно. (А мен ме застигна почти веднага щастлив шанс след въпросната случка, явно възмездието няма почивен ден. Wink ) Може би не всеки принцип си заслужава да се гори за него, така си мисля за себе си. Но Лидл да не се чудят, че феновете на Лидл+ не се увеличават. Малко като с ваксините - който искал, вече е "преминал на другия бряг", а другите не мож ги излъга. Grin

# 896
Wink Да ви кажа честно, не помня скоро да съм виждала някой да си чеква Лидл+ на касата... Явно им е писнало на хората - "има купон, няма стока" или "има стока, купона изчезнал" и т.н.

# 897
Нямат шанс при мен за Лидл+.

# 898
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Нито аз, нито мъжа ми искаме да ползваме Лидл+, не ми допада да е обвързано с телефона ми, с app, пък да давам инфо с адрес и т.н.
 А всъщност ако човек няма смартфон, не би могъл да ползва този Лидл+, или? Не е ли вид дискриминация?

# 899
На мнението на soul съм. Достатъчно други битки има за водене,та да се впрягам за игра на Лидл. Не е моето, но пък се радвам на хора,които не се отказват да се борят с вятърни мелници

Общи условия

Активация на акаунт