Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 180
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Прави сте! Но, докато си мълчим за всичка ще ни правят отвсякъде на маймуни. И най-малкото е Лидъл!

# 901
Да, Лидл е най-малкото. За себе си избирам да започна от голямото. Животът е кратък, силите ми - с предел.

# 902
Аз пък винаги се възхищавам на хора, които си отстояват позицията.

# 903
Wink Да ви кажа честно, не помня скоро да съм виждала някой да си чеква Лидл+ на касата... Явно им е писнало на хората - "има купон, няма стока" или "има стока, купона изчезнал" и т.н.
Оня ден пазаруваме с мъжът ми к той щастлив, че има купон за бира. Викам : чети добре кои бири включва. Чел уж. На касата маркира и сметката висока и пита защо не е отчетен купона и касиерката сърдита : ми да сте си прочели в купона какво пише.
Та и той им сърба супата Wink
И с майка ми го играх тоя номер преди 2 седмици.

# 904
Ами "игра", Пийк. Задължително някой ще е надигран. Smiley

Хич не ми е важен ваучерът. Важно ми е да не хвана диабет от разправии. Съжалявам, че съм отстоявала позиции на всяка цена. Не всяка цена си заслужава за мен.

# 905
Имаше някакъв проблем с един купон за бира- на част от бирите беше отчетено намаление, на други, които съм сигурна, че бяха включени - не, но нямах скрийншот на условията, че да им пиша. За друг път ще си знам, обаче…

# 906
Купон за мен имам вода.Разбрали са че съм на антибиотик 😁.Но ще си я взема де,тази вечер отивам.

# 907
Аз нерви не хабя. Не се ядосвам. Само време малко хабя..сядам и пиша хладно и методично. Все е ставало на моето, но си трябва да отделиш едни минутки да напишеш нещото.
Не знам защо се поставя знак на равенство между хабене на нерви, и писане на сигнал...до настройка е, житейска.

В чегвъртък ще видя килимите.

# 908
Няма равенство, разбира се. Но за да се пише, трябва да има и с какво да се аргументираш, когато липсват доказателства за условията, които са дадени като предварителна информация все тая от такива действия, винаги могат да се оправдаят с нещо, което не може да им опровергаеш.

# 909
От няколко дни се каня да ви споделя разликата в костилките на кръглото и елипсовидното авокадо в мрежа.Взето е мин.седмица за под 4лв, кафяво, не зелено, от една мрежичка са:
Скрит текст:

# 910
  • Sofia
... А всъщност ако човек няма смартфон, не би могъл да ползва този Лидл+, или? Не е ли вид дискриминация?
Аха... то и банката ми настоява някакво приложение да си сложа и адски ме дразни по същия повод... ами  ако нямам смартфон...  И още, откъде накъде пък ще ми разполагат с мястото в телефона ми...  та пасувам. Те сега и новата версия на Лидл+  ми седи на заглаваната му страница, ама като им знам силиците, какви подбрения... не ме вълнуват и си карам със старата версия, пък ако се сдобия с място... ще видя.

# 911
Нито аз, нито мъжа ми искаме да ползваме Лидл+, не ми допада да е обвързано с телефона ми, с app, пък да давам инфо с адрес и т.н.
 А всъщност ако човек няма смартфон, не би могъл да ползва този Лидл+, или? Не е ли вид дискриминация?

Не е задължително да е със смартфона.
Аз вече няколко пъти виждам във филиала пенсионери с ламинирана карта. Чудех се как се активират купоните всяка седмица, но явно става по този начин.
Вади си бабата от портмонето картончето с картата, сканира я, купоните явно се отчитат.

# 912
Аз пък днес установих нещо странно. Отдавна не бях пускала Лидл+ и когато го потърсих на телефона ми се оказа, че е изчезнал. Интересното е, че и е и в Google app store не ми излиза.

# 913
Аз пък днес установих нещо странно. Отдавна не бях пускала Лидл+ и когато го потърсих на телефона ми се оказа, че е изчезнал. Интересното е, че и е и в Google app store не ми излиза.

Трябва да го стартираш Joy
Търси СТАРТА-а Grinning

# 914
Някой пробвал ли е тези стъклени нудли? Купих ги но се чудя как да ги приготвя 😅
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт