Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 189
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 960
  • Sofia
Ахаа и аз съм със Самсунг, за сега не смятам да актуализирам, пък ще видя какво ще стане. Simple Smile В крайна сметка и да  остана без Лидл + няма да ми липсва особено (да не кажа никак, че рядко все пак има неща с купон/оферта, които пазарувам).

# 961
Замразеното тесто за пица ползвам често, и в хладилник се размразява, ако не ти трябва на момента- на стайна може би за 40 Мин, не съм засичала точно. Харесвам го, правя и мекици от него, не само пици. За коричка на пицата - върху  каменната плоча от раклета, като я слагам във фурната, загрявам известно време (понякога паралелно пека в малка тава още нещо) и след като се нагрее добре- тогава слагам мини пици.

# 962
  • София
Днес отново им писах. Или сигнала е бил приет от по-адекватен служител, или има вече много подадени сигнали. Този път им написах, че правилата им са неясно написани и че ще подам сигнал към КЗП.
Това ми отговориха:
Здравейте,
На първо място приемете нашето искрено извинение за причинените Ви неудобства.
Потвърждаваме, че приехме много сериозно подадения от Вас сигнал и той е изпратен към всички отговорни колеги от съответния отдел.
Тъй като ние държим на мнението и обратната връзка на нашите клиенти, бихме искали да Ви добавим към участието на нашата игра и компенсираме с ваучер в LidlPlus. За целта ще Ви помолим да ни изпратите телефон или имейл с който е създаден профил в приложението ни.
Благодарим Ви и се надяваме да срещнем Вашето разбиране!

# 963
Купоните от Лидл+ не ме впечатляват толкова, колкото дигиталните бележки. Със Самсунг съм и засега нямам проблем с приложението.

Тестото за пица се отпуска в хладилник за няколко часа, извън хладилник не съм го държала. Не е лошо, но на мен ми е жилаво, не го харесвам.

# 964
Браво, момиче! Защо ли ми се струва, че вълшебните думички са … КЗП, Конти дължат ти и на теб едно извинение!

# 965
Някой да е купил от детските долници с пес патрул? Да каже качество и дали са с връзки или с ластик?

# 966
Тестото за пица и аз размразявам в хладилника.
Разстилам в тавата върху хартия и го оставям да постои на стайна температура половин - един час преди печене. Случайно открих, че така става по-хубава пицата, като втаса.

# 967
Някой да е купил от детските долници с пес патрул? Да каже качество и дали са с връзки или с ластик?
Взех сиво, нямаше синьо с търсения размер и в магазина сините ми се сториха малко по-плътни, но не съм гледала състав. Сивите са 72 а% памук, 22% полиестер, 6% вискоза, само с ластик, без връзки (за моя слабичък младеж- стават, но съм взела леко под ръста му размер).

# 968
Скоро май не са пускали, но някой има ли отзиви от тенджерата под налягане от тяхната марка? Трябва ми такава (не е спешно) и се колебая между Лидълската и Икеа. Важното е да е стомана и да няма някакви примеси.

# 969
  • Sofia
Браво, момиче! Защо ли ми се струва, че вълшебните думички са … КЗП
За съжаление и аз така мисля и хич даже не ми се струва.
Конти като  не ги е споменала... Wink

# 970
Така като ви чета, би ми било ужасно нервно да имам само дигитални бележки за гаранционните стоки на по-висока стойност.

# 971
  • Варна
Аз също им писах вчера, защото бутона Старт изобщо не беше активен и помолих да ми добавят участието, но отговор нямам. Даже и аз имам приканващ имейл да участвам в  играта...

# 972
  • София
Имейла е отговор на този, който съм изпратила до Милена Драгийска всъщност.

# 973
Хаха, не се и съмнявам. Има ефект значи.

# 974
  • София
Хаха, не се и съмнявам. Има ефект значи.
А всъщност тя каква длъжност заема?
Вчера едно момиче сподели да се пише на нея и писах.

Общи условия

Активация на акаунт