Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 114
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 095
Ти дрехите изпращай, пък тя си знае майсторлъка после. 😃

И за мен ще дойде икономична брошурата. Дано не налетя на бадемите, преяждам с ядки в последно време. 🤐

# 1 096
  • На изток от Ада
Няма интересно за мен. Гащите може да видя. Някой дребни неща.
Хайде има ученически неща. И таблет. Кана има.

# 1 097
По кое време зареждаха пак с бадемово брашно? Гледам от известно време го няма при нас, а преди това (няколко месеца) все имаше като поглеждах натам...

# 1 098
Не го ли зареждаха бадемовото като почнат с коледните неща?
Няма нищо интересно и за мен в новата брошура, но има неща, които предпочитам да купувам от Лидл, сигурно все ще намина и другата седмица. Днес правих с лидълското бри и бекон на кубчета една рецепта от книга (автобиографична по същина, но има в нея и рецепти), която по случайност също е купена от Лидл 📖.

# 1 099
За тетрадки някой питаше - веднага зареждат.

# 1 100
Феникс, може ли рецептата на ЛС? 🙂

# 1 101
Пиша ти, Долче 😉

# 1 102
Междудругото, лидълци не ми уважиха нито рождения ден, нито пък имах купон по случай имен ден...🙂 Тук нали имаше оплаквания, че някои празници уважават, други не...😁

# 1 103
Чак оплаквания май нямаше ама доста им се чудихме на какъв принцип са тия щуротии. Ама пък аз за 8ми март нямах там поне барабар с всичките жени, че за лични празници ли да чакам нещо от тях Joy

# 1 104
Е, в този смисъл оплакване де. Някои нямаха и за общи празници, други пък имаха за рождения ден или за имен ден само...Аз имах купон за Свети Валентин, май и за осми март имах- но пък и двата пъти не се възползвах по някаква причина...😄

# 1 105
Да не би да са били на някакъв ротационен принцип досега. 🙂 Предвид рекламата в новата им брошура, предполага се да няма пропуснати рожденици занапред.

# 1 106
Еееее, колко време дудна за кана и накрая- една така грозна....
Сметана ххл и тетрадка с куче харесах. Бадемите и гащите дори не съм ги фиксирала.

# 1 107
Аз тъкмо мислех да вземам графичен таблет за детето и Лидл пускат Wink

# 1 108
Dolce, и на ММ рождения ден не уважиха от Лидл+, той има карта, която рядко се ползва, обаче. Само му излезе на деня поздравителен надпис (т.е. не им липсва информация за това), но купон за почерпка - тц.

# 1 109
  • Пловдив
За мен дом.сос...ама подозирам, че пак няма да има щом е с купон.

Био сиропа някой да е опитвал? Разрежда се предполагам...?

Общи условия

Активация на акаунт