Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 860
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 275
Добра идея. И без друго и двете групи искат да се избягват едни други. 😂

# 1 276
Ваксинираните в България са под 10% - току що проверих в Гугъл. Не виждам защо трябва да има коридор за останалите, заради тях. Да им направят само на тях - от 10 до 11 часа сутринта (имам предвид за всички търговски обекти, не само за Лидл) и в останалото време да се пазят от останалите 90 и няколко процента.

# 1 277
Здравейте.Днес и на мен купоните ми бяха отразени, но ..участия и скреч карта-не.Писах им през приложението и след около 3 часа всичко беше наред.
И, само на мен ли тия лидълски сладоледи не ми харесват?Всички ги хвалят, взимах, пробвах, но ...на кауфланд са ми по-вкусни.

# 1 278
И кво..освен телефоня с лидл плюс, ще размахваме и сертификати ли Joy

# 1 279
Не,ще бъде въведена нова заповед.Всеки ваксиниран с окачен сертификат на врата.Не ваксинираните с печат на челото,че много трудно взе да става всичко.

# 1 280
Съмнявам се да се въведе такова нещо, ама знаеш ли вече с тия отваряме-затваряме от днес за утре.
Голям вой ще настане и да се въведе ще го махнат веднага.

# 1 281
Момичета, шегувах се с коридора.

# 1 282
  • София
Сега може да има коридори за ваксинирани и неваксинирани.
Не думай, те тогава ще им се види тесен света.

# 1 283
  • София
Взех инстантното картофено пюре обаче вътре 3 пакетчета. Четох указанието за приготвяне, но не мога да разбера 500мл вода+200мл мляко за едно пакетче ли е или за трите?
Иначе взех кисели млека обаче боровинки и свински врат нямаше.

# 1 284
  • Sofia
Тази вечер ходихме до Лидл. И както казва ММ, ако трябва да направиш 25лв сметка - все е по-малко, а ако имаш 25 лв винаги ще купиш неща за повече. 
Та сметката ни беше 24.27лв разбира се, но добавих от любимия ми шоколад и готово. Активирах участието. Съобщението за актуализацията не го виждам от няколко дни.

Сега може да има коридори за ваксинирани и неваксинирани.
Ясно, че се шегуваш, ама то и онова, което беше бе също толкова абсурдно.  Отново болшинството би било ограничено, за сметка на малцинството.
И ако не с ваксинирани и неваксинирани, някой друг абсурд ще е.

# 1 285
Взех инстантното картофено пюре обаче вътре 3 пакетчета. Четох указанието за приготвяне, но не мога да разбера 500мл вода+200мл мляко за едно пакетче ли е или за трите?
За едно пакетче Simple Smile

# 1 286
  • София
За едно пакетче Simple Smile
Сърдечно благодаря ❤

# 1 287
  • На изток от Ада
Днес ходих няма кърпички, иьинителна бележка. Кантучини взех, с бадем. Имат палма да.
Взех от спортните панталони. Кърпички за кухня, поизчистих хладилника с тях. Добре са.
Пратих Мъжо в другият ни магазин за кърпички, разбира се и там няма, за капсули, също ги няма и в двата магазина. Взел котешка храна и шкафче, това за 44 лв.

# 1 288
И мъжът ми получи своята бележка по- късно и активира участие в играта

# 1 289
Миленски, пускани са преди спрейовете 🙂 Помня, защото миналата година му се чудех, но взех само другия за освежаване на крака 😃 Доволна съм. Ако може да ме светне някой как точно се използват спрейовете за обувки, вечер примерно или пък малко преди да се обуят? И само ароматизират ли или имат и някакво хигиенизиращо действие?
Кокосовото мляко навсякъде ли го няма? 😐

Общи условия

Активация на акаунт