Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 103
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 455
  • In transit

Минах през Севлиево, заради една екскурзия - стори ми се, че Лидл и Кауфланд са залепени откъм гърба. Завиждам на купувачите - иска ми се и в Плевен да можеше да се отбивам последователно и в двата магазина.
Не са залепени, само са един до друг. Но има огради и се заобикаля ако искаш да отидеш от единия до другия.

Пушената сьомга пуснаха ли я при вас? Добре, че взех в понеделник, защото от четвъртък до събота все липсваше. Sad Разочарована съм.

# 1 456
За водата разбрах, благодаря. Някой пробвал ли е херингата по скандинавски, тя пък сигурно е отровена със сол? 🙄

# 1 457
Да не би да пуснаха и подправката за риба, и аз карам на резерви, ама са на свършване. Много ще е хубаво ако я върнат в асортимента. Харесала съм електрическата кана за вода с дървесните шарки, в брошурата я има, но в сайта я няма. Да няма пак неприятни изненади да не са им доставили или нещо подобно, ще ходя на отварянето преди работа, дано да не е напразно.

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 23:43 от dani-ela-80

# 1 458
Кога пускат от онези телескопични ъглови етажерки за баня? Ако може и отзиви и цена? Ръждясват ли?

# 1 459
Не я ли подслаждаш? Аз обикновено не, но съм свикнала да не ям сладко...
Ми честно казано Не . Аз не я и пробвам и хич не съм се сетила. Но всички доста бързо свършиха ( тази на мъжа ми не сме я рязали още).
.....
От Лидълските блатове ползваш, нали? Сиропираш ли ги с нещо?

# 1 460
Пиша относно купона с вафлите Морени.

В К. Морената е 0,39 ст (49 гр MAXX).
5x0,39 = 1,95

В Лидл Морената е 0,55 ст (49 гр MAXX).
4x0,55= 2,20 + една безплатна от купона

# 1 461
  • Mostly in my mind
Хубаво ще е да върнат и морската сол в мелничка. Не знам защо решиха,че трябва да я спрат.

# 1 462
Кога пускат от онези телескопични ъглови етажерки за баня? Ако може и отзиви и цена? Ръждясват ли?
Само напомням, че ако си с окачен таван, няма да е ок, защото няма какво да я държи.

# 1 463
Кани електрически няма, забавила се доставката, отнесох една везничка бяла с дървесно, много е симпатична. Взех и фолио за вакумиране. Гледам има нови подправки в стъклени буркани, сушени зеленчуци за супа, има подправка за салата, див лук, магданоз/ Изглеждаха прилично и големи буркани за 2,49 или 2,69 ( не обърнах внимание с точност).

# 1 464
Само напомням, че ако си с окачен таван, няма да е ок, защото няма какво да я държи.
Мисля грубо преди 2 месеца пускаха

# 1 465
  • Стара Загора
Някой от ходилите сутринта до Лидл, ако е погледнал дънките може ли да каже тъмните черни ли са на живо и дали са промазани (в каталога ми изглеждат такива)?

# 1 466
Аз нямам купон за Морени, имам за млечен шоколад - 4+1 (4,76 лв за 5 опаковки).

# 1 467
Някой от ходилите сутринта до Лидл, ако е погледнал дънките може ли да каже тъмните черни ли са на живо и дали са промазани (в каталога ми изглеждат такива)?
Промазани са, да, като кожени.

# 1 468
  • Варна
Понеже съм се засилила за глобус днес искам да питам някой спомня ли си какви са били глобусите миналата Коледа? Открих миналогодишни брошури, през август са пускали сегашните (Ф25, угасен е с политическа карта, светнат - със съзвездия), а по Коледа са пускали някакъв Ф30 светещ, но не виждам втора картинка в брошурата. Т.е. светещ и изгасен все политическа карта ли показва? Сегашният е бил 40 лева и миналото лято, а този по Коледа е бил 33, което ме навежда на мисълта, че няма втора карта, но все пак някой ако го помни ще ме улесни в избора.

# 1 469
Да вида глобуси са предлагали в Лидл- като този сега, политическа карта/съзвездия, и с географска карта/политическа - когато е светнат. Имам от втория, но е купуван преди 2 години, сравнително скоро съм виждала в магазин бройки от него - извън предлаганото по брошура, вероятно продават остатъчни количества. Цената беше 30+ лева, но под 40. Моят не помня за колко го купих, около 30 лв май.

Общи условия

Активация на акаунт