Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 048
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 530
Не видях къде за връщането си писала, извинявай, ако съм пропуснала.

Но нещата си имат точни имена, и не е хубаво да ги замествате, смесвате...че става каша. Ама вие си знаете де...аз да си кажа.

А и какво да пита на телефона, като нещата са ясни отдавна - 90 дни за връщане, и 2 или 3 г за рекламация.

# 1 531
😂  Преди да се публикуват императиви, добре е да е станал ясен въпросът. Притеснението на Божидара е, че нямало гаранция. Има.

# 1 532
И аз така разбрах- че ще я връща, защото я притеснява, че няма гаранция...
А за връщането- дори някои касиери не знаят, че срокът за връщане е 90 дни, междудругото. 🙂 Случвало се е да ме убеждават, че е минало много време...

# 1 533
  • Пловдив
Имате ли впечатление дали се разграбваха днес бикините, дали има шанс да са останали бройки до утре? И ако някой е взел - качествени ли са?
И трюфелите от скреч картата хубави ли са?

# 1 534
При нас бельото не го поглеждаха - нито сутринта, нито вечерта. Аз чакам бикините с копченцата. Може пък да са се излъгали да зашият по един ластик на дантелата на талията.

# 1 535
На мен ми се струва, че този дебел ластик ще стяга и убива, затова няма да взимам от този модел.

# 1 536
  • Sofia
... А за връщането- дори някои касиери не знаят, че срокът за връщане е 90 дни, междудругото. .
Аха и това даже не знаят, какво остава за други компетентности...

# 1 537
При нас имаше достатъчно кутии с билини. За ластика е субективно за всеки. Разпънах преди малко след като извадих от пералнята - на мен не ми се видя твърд или прекалено стегнат. Но това съм аз.

# 1 538
Аз не ги харесвам лидълските таблетки за съдомиялна, но и хвалените Феъри Платинум ми надраха някои неща, така, че няма гаранция, че няма да ти се случи с някои таблетки, независимо от мненията -"аз от едиколкоси време ползвам еди какво си, нямам нищо надрано".
Единствено с гел май е гарантирано, че няма да имаш надрано.
Гарантирано е и с гел капсули .
Аз си ползвам таблетки , според мен са по-добри. Имат кислородни избелители Grinning
Обикновенно 5-15% , много малка част от тях са с 15-30% процента .
Примерно новата серия на ДМ .
Гледам да имат ензими  - протеаза и амилаза.

# 1 539
blueberrу, може ли някаква снимка или линк за тези от ДМ, още не съм пробвала нищо тяхно.

# 1 540
Здравейте Simple Smile бихте ли ми препоръчали хубаво вино, от което сте доволни, няма значение дали е бяло, червено или розе?

# 1 541
blueberrу, може ли някаква снимка или линк за тези от ДМ, още не съм пробвала нищо тяхно.
https://www.dm.de/denkmit-geschirr-reiniger-multi-power-12-p4010355485977.html

# 1 542
Забелязахте ли че днешните дънки са малко умалени? Взех от сините размер 36(какъвто купувам по принцип от там) и не можах изобщо да ги обуя. Сравних с други, които съм купувала от предишни пускания и имат около 1 пръст разлика. Малко се ядосах, но може и да е заради това , че се водят по-скини.

# 1 543
Ввче няма ли сушени сини сливи при ядките и сушените плодове??? Нали стана дума за тях тези дни, реших да взема за дъщерята...и нямаше при нас. Има стафиди джъмбо, но аз исках от сивите...
Имаше намалени пресни млека Верея на 92 ст- с изтичащ срок на годност. Взех 2 броя за крем карамел, кремчета и подобни...обаче и друг от семейството е взел още 4 бр 😆 Та дали серазваля точно веднага след срока на годност или...? 🤔🙂
Заредих със заквасени сметани колкото ми се носеха в момента, че съм пешеходец, тези дни ще взема още 😃 От любимите сардини в консерва, още няколко обичайнк неща и една суха паста за 1 ст (има на кого да я дам, иначе щях да пропусна). 🙂

# 1 544
За глобуса- за да си прецените дали сегашния или предишния предлаган тип повече ви вършат работа, показвам пак варианта му географска/политическа карта, този път снимана втората на тъмно, за да се вижда по-ясно за сравнение:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт