Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 051
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Пловдив
В тениски се загледах последно, ама те прозрачни, тази година нищо не ми харесва от дрешно-обувния асортимент Rolling Eyes

Между другото който се оплаква от надраскани неща в миялната да си провери дали въобще са предназначени за миялна, не всичко е предназначено да издържа на бруленето вътре ¯\_(ツ)_/¯

Не съм за няколкото лева отстъпка, но много се ядосвам, когато се опитват да ни правят на балами.
Е технически проблем е имало, не са го спрели нарочно. Иначе балами са всички които отиват за да спестят 20ст. от вафличка която иначе не биха си купили, но пък същевременно похарчват 100лв защото изкушение дебне на всеки рафт Wink Най-много се пести като пратиш мъжа си да напазарува по списък, тогава нищо излишно не се харчи Satisfied
Ааа не съм много съгласна,много зависи от мъжа.Моя мъж като влезе не само ще изпълни списъка ами и ще си купи доста други неща,та изобщо не е от спестовниците...😁

# 1 516
Да, да, Феникс, за течен шоколад стават 😁 С лъжичка да се ядат. 😆
Скрит текст:
На дъщеря ми и' направих "течен шоколад" с фъстъчено масло+ малко течен шоколад Милка...и още един вид- с тахан от тиквени семки+ малко течен шоколад Милка (няма палми в течния шоколад Милка, но според мен е прекалено сладък и ако яде само от него, малката ще изяде поне половин буркан за един ден)...

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 01:26 от dolce miele

# 1 517
Аз не ги харесвам лидълските таблетки за съдомиялна, но и хвалените Феъри Платинум ми надраха някои неща, така, че няма гаранция, че няма да ти се случи с някои таблетки, независимо от мненията -"аз от едиколкоси време ползвам еди какво си, нямам нищо надрано".
Единствено с гел май е гарантирано, че няма да имаш надрано.

# 1 518
А дали не зависи и от съдомиялната дали ще има надрано? Нямам съдомиялна, просто се чудя...
Леми, едно веро Феъри лимон, хвалено и прехвалено, на мен пък ми съдираше кожата на ръцете...и не миеше по-добре от евтиното което купувам за 59-79 ст и е деликатно към ръцете ми...🙂

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 01:25 от dolce miele

# 1 519
  • Sofia
Само в началото на Лидл + купих един линцер  от скреча (какъвто иначе не купувам), та никога повече не съм взимала нещо необичайно. Така и трюфелите от онзи ден.

# 1 520
Че Лидл+ е бъгав не съм особено впечатлена, но че персоналът е все по-бъгав - това вече е трагедия. Причината да стана клиент на Лидл беше обслужването. Днес сметката ми в Кауфланд е 5 пъти по-висока от тази в Лидл. Служител там само където не ме хвана за ръка, за да ме заведе да открием стока, която търся, че и приятен ден ми пожела накрая. Откакто Фанфанито обърна внимание, че персоналът във филиала не е читав, започнах да се заглеждам...и ще се окаже права. Подмениха много хора, проснали са и огромна табела на ескалатора, че набират персонал, явно нещо не им вървят нещата на ниво човешки ресурси.

# 1 521
Дали мога да върна шевната машина, пазя касовата бележка, отворена е само да погледна инструкциите. Притеснява ме факта, че няма гаранция и е 250 лв ?

# 1 522
Можете да я върнете с касова бележка или с дигитална касова бележка от приложението. Как така няма гаранция?!?

# 1 523
Никъде не е отбелязана гаранция или упомената някъде, нито на кашончето, нито на инструкцията или пък да има отделен лист...
Цитат на: dolce miele l[b
[/b]ink=topic=1357516.msg43352948#msg43352948 date=1629729709]
Можете да я върнете с касова бележка или с дигитална касова бележка от приложението. Как така няма гаранция?!?

# 1 524
Ако на кутията и в книжката не пише 3 години гаранция, то се ползват законовите 2 години.

# 1 525
  • София
Ще погледна моята шевна машина довечера, няма начин да няма гаранция.

# 1 526
Долче, нямам идея дали ваната е проблем. Питах за окачения таван и това ме отказа да я купя, щото ние сме с такъв.

# 1 527
Питайте в Лидъл или на телефона колко време е гаранцията. Не може никъде да не е споменато...според мен...🤔

# 1 528
Ама тя не питя за гаранция/рекламация на дефектен уред.
Пита за връщане.

Кога е купена машината? 90 дни е срокът за връщане, което грам общо няма с гаранцията!

# 1 529
Тета, отговорих и' за връщането. 😉  А за гаранцията тя сама спомена, че нямало- независимо дали един уред е дефектен или не, гаранция би трябвало да си има...

Общи условия

Активация на акаунт