Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 072
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 500
Mариат, не сме с окачен таван, но имаме вана- така има ли проблем за закрепване на телескопичната етажерка? А ръждясват ли?🤔
Кога се очаква следващо зареждане на етажерки за баня (като не ми трябват, сякаш ги пускат често 😆)?
Тета, моя лак го опазвам вече осми ден без никакви ръкавици 😁 Много съм еко значи 😆 По едно време миех с многократни ръкавици, ама ми омръзна...купувам веро което не ми се отразява зле на кожата обаче.
И аз обичам да се виждат подправките, не се мръщя, но не знам дъщерята дали ще одобри (отказва да яде грозде и диня със семки, колкото и да е вкусно...). 🙂 Почна да се мръщи и на черен пипер и разни зелени подправки в супи, дано да е период...🙄
Имам спомен, че някой използваше по половин таблетка за съдомиялната...?🤔

# 1 501
  • в сърцата на децата <3
Аз ползвам таблетките от 60 бр и нищо не ми е надрано. Имам съдомиялна от 2 години и половина и само тях ползвам.
+1
Нищо надрано нямам, а вече трета година мия почти само с тях. Бях взела едни от Кф дето уж са същите, но дефакто не почистват толкова добре. Водата ни е АДСКИ варовита и няма проблем с тях.

# 1 502
  • София
Не знам какъв беше проблемът, но ми каза, че не можело да ги купя с купоните.

Довечера ще ида пак и вече ще вдигна скандал, ако трябва.
Да питам и за таблетките за съдомиялна на тяхната марка, W5 ли беше..... Добри ли са?
На жената пред мен, днес по обяд, не и отчиташе, че е сканирала баркода, а тази след мен не можела да си активира купон. Касиерът им обясняваше, че не им работи системата.
... добре, че не им ползвам глупавите приложения, та да се ядосвам и с тях... Sweat Smile

# 1 503
И при нас не работеше Лидл+, явно е за цяла България. Май ваучерите за 500 лв. вече са обещани, та не искат да генерират нови участници. Laughing

И от мен "не" за херингата, не знам какво ще я правя. Sob

Промазаните черни дънки са ми много стържещи на допир, след пране пак ли са така? Дали се събират на дължина?

# 1 504
  • Варна
Отчете ми картата на мен, дори ми изписа, че имам право на две участия в играта, дето я разисквахте тези дни.

# 1 505
  • Sofia
Сега погледнах, имам съобщение в Лидл+ а, че "вече работи".

# 1 506
Дали им е тръгнала тъпата система, да знам дали да ходя до там....?!? Не съм за няколкото лева отстъпка, но много се ядосвам, когато се опитват да ни правят на балами.

# 1 507
Сега се сещам, че леко поскъпнаха напоследък и майонезата в кутийка, и шунката слайс от 200 гр (квадратната, 14 резенчета в опаковка)...Измежду много такива поскъпвания все пак забелязах и символичното намаление при какаото- с 10 ст 😁 Така е, увеличават цените на 10-15 продукта, намаляват цената на 1-2...🙂
Май и кенчетата с розе/бяло вино бяха с +10 ст...

# 1 508
Преди час бях в магазина и ми отчете отстъпки от купони. Не е имало проблем. Ако имаш.приложение с неизразходени съответните купони и активирани, касиер е последния човек дето ще каже как да си купиш стоката. Само се сканира QR.
Купих си гащи Simple Smile и покрай тях консерва арабска с патладжан - не съм взимала преди (ММ я видя в чужда кошница и се завтече да търси Simple Smile  ), хърватски кебапчета, моцарела, трюфели от скреч картата, зърнена закуска. Много купуваха сосове за паста и сукуленти Simple Smile
Купих ароматизатора - ненавиждам такива неща, но ми трябва за стълбището на входа. Никъде не видях трите дтепени на настройка какъв им е интервала. Някой знае ли?
Имаше много останали момчешки  пижами за 9.99 лв. размери до 170 см  - купих една.
Видях кутиите с глобуси - тези са по-малки от нашия.

# 1 509
Моцарелата намалена ли е? 🙂

# 1 510
Лайт вариант.

# 1 511
В тениски се загледах последно, ама те прозрачни, тази година нищо не ми харесва от дрешно-обувния асортимент Rolling Eyes

Между другото който се оплаква от надраскани неща в миялната да си провери дали въобще са предназначени за миялна, не всичко е предназначено да издържа на бруленето вътре ¯\_(ツ)_/¯

Не съм за няколкото лева отстъпка, но много се ядосвам, когато се опитват да ни правят на балами.
Е технически проблем е имало, не са го спрели нарочно. Иначе балами са всички които отиват за да спестят 20ст. от вафличка която иначе не биха си купили, но пък същевременно похарчват 100лв защото изкушение дебне на всеки рафт Wink Най-много се пести като пратиш мъжа си да напазарува по списък, тогава нищо излишно не се харчи Satisfied

# 1 512
  • София
Преди пазара днес не можах да активирам купони.  А пък в магазина отчете лидл+ и имам участия за играта.
Не е болка за умиране, тъкмо не взех бонбоните-трюфели. И таблетките не са ми спешни. Но е дразнещо и подозирам, че скоро ще го разкарам това приложение.

# 1 513
Тези бонбони трюфели едва ли бих ги купила пак. Не и в такъв сезон...😂 По-добре сама да си направя вкъщи, поне няма да са далеч от хладилника 😆
Соул, ще пропусна май лайт моцрелата, не е моето нещо...
Ефибуш, мъж със списък не купува излишно, но често това от списъка което купи изобщо не е от най-евтиното възможно или не е точно същия продукт, или количеството е по-малко...😁 Да не говорим, че обичайно не се вълнува от промоциите...

# 1 514
Бонбоните трюфели са чудесен течен шоколад. Изобщо не съжалявам, че ги взех, въпреки безобразната им форма, не ги сложих в хладилник (обикновено така побелява шоколада), хапвам си ги с удоволствие с лъжичка 😋.

Общи условия

Активация на акаунт