Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 068
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 485
Аз махна ли ги веднъж, няма шанс да ги сложа пак. За такива малки процедури като нареждане на миялна, например ( защото не мога с голи ръце) съм си взела еднократно като найлонови торбички които са от друг магазин.

# 1 486
Купих намалени черни килимчета за банята и една душ батерия със смяна на режима, че момчето врънкаше за такава. Читава ли е?
Забравих да купя от промоционалния захтин, а и от доста време не съм купувала от Лидл. Хубав ли е този от брошурата? За салати ми трябва, не за готвене.
И за първи път купих био бебешки бисквитки. Бяха два вида- с оранж и с червен цвят, но не успяха да ме ориентират каква е разликата във вкуса им. Вашите бебоци харесват ли ги?

# 1 487
  • Sofia
... Забравих да купя от промоционалния захтин, а и от доста време не съм купувала от Лидл. Хубав ли е този от брошурата? За салати ми трябва, не за готвене. ...
От тазседмичната брошура аз освен маслото от маслиново кюспе друго не видях.  За салати и директна консумация ползвам само екстра върджин.

# 1 488
Случва ли се често да "не минават купоните" на касата. Това е обяснението на касиерката защо не мога да купя с купоните от приложението на Лидл. Предложи ми да си ги взема на редовна цена.....AngryTrollface

# 1 489
  • Пловдив
Случва ли се често да "не минават купоните" на касата. Това е обяснението на касиерката защо не мога да купя с купоните от приложението на Лидл. Предложи ми да си ги взема на редовна цена.....AngryTrollface
Случи ми се веднъж,но грешката беше при касиерката и се наложи да анулира цялата стока в количката и да ги маркира отново,което за нея си беше истински кошмар,но аз нямах вина за нейните грешки.

# 1 490
Не знам какъв беше проблемът, но ми каза, че не можело да ги купя с купоните.

Довечера ще ида пак и вече ще вдигна скандал, ако трябва.

Да питам и за таблетките за съдомиялна на тяхната марка, W5 ли беше..... Добри ли са?

# 1 491
  • София
Наскоро - нищо не мина, ни стандартни купони, ни от скреча. Три пъти ме върна касиерката да маркирам отново, гледа ми в телефона дали съм активирал. По никакъв начин не стана. Взех си всичко без намаление, защото цяла опашка нямат вина хората.

# 1 492
И за мен нитрилните ръкавици са по хубави от латексовите.

# 1 493
  • София
Някой питаше в последните дни за високият шкаф за банята, ако все още се интересува да ми пише на лични.
Днес имаше в единият магазин дето ходя, става дума за центъра на София.

# 1 494
  • в сърцата на децата <3
Да питам и за таблетките за съдомиялна на тяхната марка, W5 ли беше..... Добри ли са?
Купувам само тези, които са 60 броя, доволна съм.

# 1 495
Някой питаше в последните дни за високият шкаф за банята, ако все още се интересува да ми пише на лични.
Днес имаше в единият магазин дето ходя, става дума за центъра на София.

Имаше 2-3 броя в Младост 2, под моста.

Купувам само тези, които са 60 броя, доволна съм.

Благодаря.

Купих глобуса. Да видим как ще е....

# 1 496
  • Козлодуй
Каква им е драмата с латексовите ръкавици, понеже не разбрах от коментарите? Не отговарят на някакви еко норми ли?
Няма ги Simple Smile
Има винилови които се късат Simple Smile
Нитрилните са най-хубави но ги няма от одавна Simple Smile
Нито един купон не ми мина на касата нито оферта - всичко на редовна цена взех преди малко - предупредиха ме че не работи лидл плюс но успях да върна само едни бонбони от скреча всичко друго пиле росо, радлер бира, и др го платих на редона цена а бях взела и количества много съм сърдита

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 14:32 от pvacheva

# 1 497
  • софия
Спрях да ги ползвам. Надраха ми съдове. Започнах да ползвам само гел и няма подобен проблем.

# 1 498
И аз забелязах, че много бързо състаряват порцелана и спрях да ги ползвам.
Херингата, от сегашната седмица, не е по мой вкус - солена и мека, някакси неузряла. Нарязах я и я сложих в бурканче като допълник с лимонов сок.

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 15:02 от milanda

# 1 499
Аз ползвам таблетките от 60 бр и нищо не ми е надрано. Имам съдомиялна от 2 години и половина и само тях ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт