Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 094
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 470
Месечинке, светещ и изгасен, глобусът има една карта. Такъв е нашият, но не помня кога го купих, дали в началото на учебната година или към Коледа, но със сигурност беше миналата година.

# 1 471

Това е нашия.

# 1 472
  • Варна
Много ви благодаря! Мойто е на космическа вълна от много време, та този със съзвездията мисля че ще му е на сърце. Малко по-малък е, но... Ще го взема, пък ще го крием някъде до Коледа.

# 1 473
Да, май изглежда сравнително еднакво светещ и изгасен - на дневна светлина, просто на тъмно повече се откроява политическата карта, като се светне, на дневна разликата не е толкова видима и доловима (нямам снимка на тъмно обаче)
Скрит текст:

# 1 474
Леле, как за Коледа, подарете му го за 1-ви учебен ден, щом е любознателно детето. С пожелание да стане световноизвестен астрофизик. Извинявайте за вмешателството, но ме тресна емпатията. Smiley

Пълнозърнестите крекери много ми харесаха, опитах тези с червения пипер.

# 1 475
  • Варна
Леле, как за Коледа, подарете му го за 1-ви учебен ден, щом е любознателно детето. С пожелание да стане световноизвестен астрофизик.
Не знам колко е любознателен, по-скоро заинтригуван като повечето деца Laughing Засега меракът му е да е първият човек, стъпил на Сатурн, викам там не може, избери си някоя от луните му или в краен случай Марс hahaha
Иначе си права, може и за първия учебен ден да бъде Simple Smile

Крекерите в брошурата ли ги има? Пак съм недовидяла, а уж разглеждам.

# 1 476
  • Sofia
Каква им е драмата с латексовите ръкавици, понеже не разбрах от коментарите? Не отговарят на някакви еко норми ли?

# 1 477
Аз пък защо съм останала с впечатлението, че виниловите са за предпочитане. Бях взела винилови от акция блясък, черни, ами доволна съм.

За миене на чиниите си имам от дебелите многократни, синички, не са скъп, удобни са ми.

Не чистя много, та латексови цяла кутия не ми трябва Simple Smile

Виниловите ги взех покрай ковида миналия март...така си залежават.

# 1 478
Ето ги крекерите, има ги и в брошурата на пета страница, ще отида да взема още:
https://www.lidl.bg/p/niska-cena-visoko-kachestvo-promocii-na-fo … ti-krekeri/p59567

Някой има ли сполучлива рецепта за домашни крекери? Thinking

Черните ръкавици са нитрил. Винилът е тънък и дори пропуска вода, само за сухо чистене става.

# 1 479
А, да, нитрил бяха...благодаря за уточненето.

# 1 480
Аз пък искам да се науча да мия съдове с дебели ръкавици, но имам чувство, че ще изпочупя всичко. Тънките си се прокъсват, а новата цена е безумна на тези кутии.

# 1 481
Хлъзга се, ама важното е да опазя лака...Simple Smile)

# 1 482
Тия пластмасови етикети изглеждат все едно е "не хвърляй във WC, хвърляй в морето!" 😂

Не знам защо се мръщите на едросмляната подправка, на мен едрото ми харесва повече, да личи като опиперчиш мръвката, или да посипеш отгоре за декорация, аз пък предпочитам по да се вижда, хем се виждат съставките иначе изглежда като прост червен пипер.

има в Лидъл ръчен чопар, като този от тази седмица в Кауфланд. Може ли, ако някой то е ползвал да сподели впечатления.
Лидълския чопър е над световно ниво Hands Plus1

Как е овкусено пилешкото по марокански? Бих си овкусила сама пилешки, стига да знам какво подправки му слагат.
Нямам в момента пакетче, но вътре са съвсем стандартни неща, все едно готвиш гювеч и кекс в едно Smile  червен пипер, черен пипер, кимион, бахар, канела са основните, към тях ако имаш добавяш карамфил, джинджифил, куркума.

# 1 483
  • Sofia
Имаха черен нирил и не бяха лоши, но нитрил-а определено е в пъти по-добър от винил. А латексовите са им делели, не са точно за еднократна упортеба.

# 1 484
За мен щом са в кутия по 100 бройки, това са еднократни ръкавици.
То иначе ги перете ли, простирате...или как?

Общи условия

Активация на акаунт